Atlétika: Tímár Gergő ezüstérmes hatpróbában

A több próbázók országos bajnokságával folytatódott az atléták téli idénye. A szakág ifjúsági, junior és felnőtt legjobbjai küzdöttek két napon keresztül Budapesten a BOK csarnokban. Az ARAK összetettesei közül nem indult Mátó Sára, aki a vakbélműtéte után már elkezdte az edzéseket, de már nyárra készül. Tímár Gergő viszont kiegyensúlyozottan teljesített mind a hat versenyszámban.

2018.02.13. 17:39 |

Tímár Gergő az ifjúságiak mezőnyében súlylökésben a legjobb, magasugrásban a második, 1000 méteres síkfutásban pedig a harmadik legtöbb pontot gyűjtötte teljesítményével. A végére nagyon szoros versenyben 3903 ponttal zárt, mindössze 39 ponttal kapott ki a győztestől. Vincellér Martin a 14., Muszka-Kalló Péter a 16. helyen végzett.

A nők, olimpikonokat felvonultató mezőnyének ifjúsági korosztályában, Kovács Helga egyéni csúccsal, 2707 ponttal lett ötödik.

A felnőttek egyéni bajnokságára, a fedett szezon egyik legjelentősebb versenyére hangolnak a legjobbak. Az ARAK 12 versenyzője indul, Szabó Dániel, Takács Boglárka, és Siskó Zsófia éremszerzési eséllyel várja az OB-t. Döntőbe várható Pisch Milán 60 méteren, Endrész Klaudia, Szépe Gergő távolugrásban, Simon Viktória hármasugrásban. Egyéni csúccsal a legjobb nyolc közé kerülhet Punk Adrienn és Budai Boglárka 800 méteren, Zöllei Anett rúdugrásban, valamint Szépe Flóra magasugrásban is.

Sport

 1. Győztes bemutatkozás után már a második kihívásra készül Hegyi Barnabás

  Bár nem arra készült, hogy kiüti ellenfelét, hamar rövidre zárta első profi mérkőzését Hegyi Barnabás, a Videoton Box Club ökölvívója, aki a múlt pénteki, nagyváradi Magyar Ring gálán bemutatkozásképpen az első menetben földre küldte ellenfelét, Bimbó Lajost. Hegyi Barnabás második fellépésére sem kell sokáig várni; legközelebb május 11-én, a szentesi gálán, 6 menetesre tervezett mérkőzésen lép kötelek közé a fehérvári ökölvívó

  2018.04.19.
 2. Lórántot korán elvesztette, végül egyetlen kosárral kapott ki az Alba Szolnokon

  A listavezető Szolnoki Olaj otthonában parádés első negyedet játszott az Alba Fehérvár, még úgy is, hogy Lóránt Pétert már a második percben elvesztette sérülés miatt. Tizenöt ponttal is vezettek a fehérváriak, de szünet után egy szakaszban nagyon állva hagyta őket az Olaj, és fordított. A végjátékban így is minden nyitott volt, ám sok eladott labda miatt végül nem tudott a fontos pillanatokban kosarat szerezni az Alba, és két ponttal kikapott.

  2018.04.18.
 3. Szombaton a Debrecent látja vendégül bajnoki mérkőzésen a Videoton

  A tabella harmadik helyén álló Debrecen a legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Fradival, míg a Vidi szintén 1 pontot szerezett a Mezőkövesd otthonában. A DVSC egyébként a Ferencváros és a Videoton után a harmadik legtöbb gólt lőtte a bajnokságban, és a harmadik legkevesebbet is kapta, tehát igazi rangadó elé néznek a Pancho Arénába kilátogató szurkolók április 21-én, szombaton 19:30 órai kezdettel.

  2018.04.18.
 4. Nemzetközi tornán jártak a Fehérvár Rugby Club U10-U12-es csapatai

  Nemzetközi tornán vettek részt Olaszországban a Fehérvár Rugby Club U10-U12-es csapatai, melynek egyik célja volt a gyerekek megismertetése az igazi rögbis hangulattal és érzéssel. A fehérvári gyerekek Olaszország, Franciaország, Írország, Skócia, Csehország, Bulgária fiataljaival játszottak.

  2018.04.18.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak