Átadta új bankfiókját Székesfehérváron az MBH Bank

Új bankfiókot adott át fiókmodernizációs programjának keretében az MBH Bank pénteken Székesfehérváron. A Budai út - József Attila utca kereszteződésében található új bankfiók naponta 100-120 ügyfelet szolgál majd ki.
2023.12.09. 10:14 |
Átadta új bankfiókját Székesfehérváron az MBH Bank

A hitelintézet szerint kiemelt céljuk, hogy az ország teljes területén megújítsák közel 500 bankfiókból álló hálózatukat, ennek keretében több fiókot teljes mértékben az ügyféligényekhez és az új márkához igazítva újítanak meg, valamint teljesen új fiókokat is nyitnak.

A Budai út 36. szám alatti, 623 négyzetméteres épület jelenleg átlagosan 100-120 ügyfelet szolgál ki naponta.

„Bankunk kiemelt célja, hogy ügyfeleink minden településen egyformán maga színvonalú kiszolgálásban részesüljenek modern körülmények között, ezért folyamatosan újítjuk meg fiókjainkat. Örömünkre szolgál, hogy immár ebben a gazdag történelmi múltú városban is egy teljesen új, korszerű MBH fiókot adhatunk át ügyfeleink számára, hiszen a bankfiók nemcsak a város gazdasági életéhez járul hozzá, hanem fontos közösségi tér is” – mondta Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Diákok részt vehetnek az MBH Junior Digitális Programon

Az MBH Junior Digitális Program második állomásaként az új bankfiók átadásának napján a székesfehérvári István Király Általános Iskola diákjai ismerkedhettek meg játékos formában a legújabb technológiai trendekkel, és tanulhatnak a biztonságos digitális pénzügyekről.

Vargha Tamás Székesfehérvár országgyűlési képviselője is ott volt a bankfiók megnyitásán, aki kiemelte, hogy munkahelyek teremtése és megőrzése szempontjából is fontos az új fiók megnyitása.

Az MBH Bank országszerte közel 900 helyszínen rendelkezik bankautomatával, ezáltal már jelenleg is megfelel a jegybank által előírt, darabszámra vonatkozó kötelezettségének. A hitelintézet a fiókmodernizációs tevékenysége mellett, az új ATM-hálózati stratégiájának megfelelően jelentős fejlesztést tervez a jövő évre. Ennek keretében a bankautomaták számát több mint 1600-ra növeli 2024 végére, valamint a tervek szerint a készpénzbefizetésre alkalmas automaták számát is megtriplázza. Az új eszközök beszerzésére és telepítésére, valamint az automaták korszerűsítésére több mint 10 milliárd forintot fordít a bank.

Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézete, a legtöbb bankfiókkal rendelkezik Magyarországon, közel kétmillió lakossági és vállalati ügyfelet szolgál ki. Összesített mérlegfőösszege meghaladja a 10 737 milliárd forintot, a banknál elhelyezett betétállomány több mint 6500 milliárd forintot tesz ki, míg a bruttó hitelállomány megközelíti az 5000 milliárd forintot.

Gazdaság

 1. Konferencia az energiatárolásról

  Napjainkban az alternatív energiatermelés forradalmi lendülettel bontakozik ki, amelyben az energiatárolás kérdése kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőre nézve. Ezen megoldások áttekintésére rendezi meg a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást 2024. március 6-7. között Székesfehérváron.

  2024.02.23.
 2. Válaszd a szakképzést!

  A 2024/25-ös tanévre vonatkozó hasznos információkkal segíti a középiskolai továbbtanulás előtt álló diákokat és szülőket a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. A következő fontos határnap február 21-e, a jelentkezési lapok leadási határideje. A szakképzésben elérhető lehetőségekről részletes tájékoztató is olvasható az SZFSZC weboldalán.

  2024.02.18.
 3. Stabilitás, biztonság és fejlődés

  Székesfehérvár Közgyűlése csütörtöki ülésén elfogadta a város 2024. évi költségvetését. A büdzsé stabil, biztonságos működéssel és városüzemeltetéssel, állami és helyi forrásokból megvalósuló fejlesztésekkel, jelentős önkormányzati intézményi béremelésekkel és komoly tartalékképzéssel számol adósságállomány és hitelfelvétel nélkül.

  2024.02.15.
 4. Vállalkozásfejlesztés mesterképzés

  Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar online tájékoztatót szervez a Székesfehérváron 2024. szeptemberében induló Vállalkozásfejlesztés mesterszak bemutatására február 8-án csütörtökön 17.00 óra kor, csatlakozni ezen a linken lehet. 

  2024.02.08.