Asztalitenisz - meggyőző játékkal nyert a Honvéd Szondi

Magabiztos győzelmet aratott az NB I. Nyugati csoport eddig még mindig veretlen Honvéd Szondi első csapata. Az 5. fordulóban, Hévíz együttese fogadta a székesfehérvári alakulatot. A Fejér megyei gárda volt kikiáltva esélyesként, ugyanakkor az ellenfelet is kitűnő játékosok alkotják, szoros mérkőzésre lehetett számítani. 
2019.10.30. 07:16 |
A párosok 1:1-el végződtek, Kaiser János és Domokos Győző simán, 3:1-es győzelmet arattak. Domokos Győző első meccsén, a hazaiak legjobbjával mérkőzött meg, és hatalmas küzdeni tudásról számot adva, 2:2-es szettállásnál, 8:3-as hátrányból megnyerte az egyéni összecsapást, ezzel megadva az alaphangot a többi csapattársának is, fontos kiemelni ezt a meccset, ugyanis ez sorsfordító volt a mai napon. Ezt követve, Jakab Gábor és Kaiser János magabiztosan hozta a győzelmeket, így a koronázóvárosi gárda 4:2-re vezetett összességében. Innentől immáron 1 éve veretlen Jakab Gábort és az idényben 15-ből 14 meccsen diadalmoskodó Kaiser Jánost nem tudták hibára kényszeríteni a hazaiak, és az U21-es Both Levente is 1 meccsel hozzá tudott járulni, a 9:5-ös győzelemhez. Jakab Gábor 3/3, Kaiser János 3/3, Domokos Győző 3/1, Both Levente 3/1 és a Domokos-Kaiser páros. Ezzel a 3 pont megszerzésével a gárda a tabella második helyét foglalja el, mindössze 1 ponttal lemaradva az éllovas pécsi klubtól.

Sport

 1. Öt mérkőzést rendeznek Székesfehérváron a 2021-es U21-es labdarúgó Eb-n

  A 2021. június 9-26. között Szlovéniával közösen rendezett, legmagasabban jegyzett utánpótlás kontinensviadalban a csoportmérkőzések mellett negyeddöntőt, sőt a torna döntőjét is Székesfehérváron rendezik majd. A szurkolók már a csoportkörök alkalmával láthatják Székesfehérváron pályára lépni a magyar válogatottat is. A város az EB idejére szurkolói zónákkal is készül majd.

  2019.11.13.
 2. Karate: fehérvári és megyei bajnoki címek az Utánpótlás ob-ról

  Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont az Utánpótlás Magyar Bajnokságnak kyokushin karatéban. A verseny, mint azt neve is mutatja, a Diákolimpia tavaszi versenysorozata mellett a legrangosabb hazai viadal az ifjú karatékák számára. Ehhez mérten itt minden hazai klub igyekszik felvonultatni legjobbjait. Ezen a hétvégén 53 egyesület 320 versenyzője csapott össze a bajnoki címekért.

  2019.11.13.
 3. Hosszabbításban kapott ki hazai pályán a Volán a Villachtól

  A válogatott programja után ismét a kluboké volt a főszerep, folytatódott az EBEL. A Hydro Fehérvár AV19 a szezonban először játszott hazai pályán a Villachhal, amelytől idegenben kikapott. Gólszegény meccsen a hosszabbításban döntöttek a vendégek, így növelték előnyüket a táblázaton a Volánnal szemben.

  2019.11.12.
 4. A 9 éves Kerekes Lászlóval a soraikban győztek a fehérvári sakkozók a bajnoki rajton

  Az NB II - Breyer csoportban megyei rangadóval indult a Nemzeti Sakk Csapatbajnokság; a Rácalmás SE fogadta a Fehérvár SE csapatát. A Fehérvár csapatában győztek: Albrecht Gábor, Szabó Lőrinc, Fellegi Zoltán, Kerekes László. Döntetlent értek el: Kiss Viktor, Papagorasz Takisz, Szabó Kristóf, Csire Bence, Nádi Ferenc, Pais Nimród, Fehérvári István, Rabi-Nagy Dániel. Rácalmás SE - Fehérvár SE: 4-8.

  2019.11.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak