Anyák napja alkalmából lehetővé teszik a látogatást a fehérvári idősotthonokban

Anyák napjára tekintettel lehetővé teszik a látogatást a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény idősotthonaiban Székesfehérváron. Pénteken, szombaton és vasárnap a családtagok előre egyeztetett időpontban találkozhatnak szerettükkel az intézményekben kialakított látogatópontokon. A találkozás azon ellátottak esetében lehetséges, akik nem ágyhoz kötöttek. Időpontot telefonon kérhetnek a családtagok az otthonokban.
2021.04.29. 12:41 |

Április 30-án, pénteken, május 1-jén, szombaton és május 2-án, vasárnap 10 óra és 16 óra közötti időben teszik lehetővé a látogatást a bentlakásos intézményekben kialakított látogatópontokon.

A nem ágyhoz kötött lakókat időpont egyeztetés alapján egyszerre maximum két fő látogathatja meg. A találkozó maximum 30 perc lehet, két látogatás között szellőztetik a helyiségeket és fertőtlenítik a felületeket. A látogatási idő alatt minden fél számára kötelező a járványvédelmi szabályok betartása, többek között a maszk viselése.

A látogatók koordinálása céljából kérik a családtagokat, hogy az alábbi telefonszámokon kérjenek látogatási időpontot az otthonokban:

Kossuth Zsuzsanna székhelyintézmény
(Rákóczi u. 34.)
06-70-930-6387

Feketehegy-Szárazréti Idősek Otthona
(Farkasvermi u. 40.)
06-70-930-6384

Hosszúsétatéri Idősek Otthona
Hosszúsétatér. 12.
06-70-701-9415

Maroshegyi Gondozási Központ
Rádió u. 7.
06-70-930-6394

Az ágyhoz kötött, kerekesszékbe nem kiültethető ellátottak számára is fontos a kapcsolattartás. Az ő esetükben továbbra is az audiovizuális eszközök segítségével – intézményi vonalas vagy mobiltelefonnal, saját mobillal, illetve video chat-en – valósulhat meg a kapcsolattartás.

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár