Anyák napi meglepetéssel készülnek a Vörösmarty Színház művészei

Az édesanyákat köszönti vasárnap a Vörösmarty Színház társulata. Érdemes lesz résen lenni a hét utolsó napján a Belvárosban és környékén, ugyanis dallamos meglepetésekkel készülnek a színészek.
2021.04.30. 11:46 |

Anyák napján a Vörösmarty Színház művészei, Váradi Eszter Sára, Varga Gabriella és Keller János színes dalcsokorral készülnek, nem csak az édesanyáknak.

A május 2-i köszöntés ismét rendhagyó lesz, mert a csapat a Színháztól indulva a székesfehérvári Belvárost járja végig, és azért is, mert a dalcsokor egy kívánságkosárból kerül elő. A járókelők tehát nyugodtan kérhetnek a művészektől dalt, a hölgyek akár saját maguknak, az urak pedig hölgyismerőseiknek ajánlva azokat. Egy biztos: a művészek színes repertoárral és kitörő jókedvvel készülnek, hogy a járókelőket az operettek, musicalek és táncdalok világából repítsék anyák napja alkalmából.

Keller János elárulta, hogy egy-két dalpremierrel is készül, úgyhogy a köszöntések garantáltan különlegesek lesznek, a meglepetés vasárnap 14 és 16 óra között várható.

Kultúra

 1. Hétfőtől újra kinyit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

  A vonatkozó jogszabályokra figyelemmel a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori székhelye és telephelyei – az Öreghegyi Közösségi Ház, a Felsővárosi Közösségi Ház, a Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvar, a Királykút Emlékház, a Kisfaludi Közösségi Ház, a Vízivárosi Közösségi Klub, a Felsővárosi Alkotóház és a Csalai Közösségi Tér – május 10-től, hétfőtől ismét látogathatók

  2021.05.06.
 2. Zenélő kastélypark májusban és júniusban a fehérvári szimfonikusokkal

  Mozart, Piazzolla, Beethoven és Kuhlau művei csendülnek fel a fehérvárcsurgói kastélypark árnyas fái alatt május utolsó két hétvégéjén és júniusban. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar művészeinek előadását a Károlyi-kastélyt körülvevő arborétumban tett séta során évezhetik a program résztvevői.

  2021.05.06.
 3. Érzékenyítő pedagógusképzés a Hetedhét Játékmúzeumban

  A Hetedhét Játékmúzeum egy 2017 óta sikeres, óvodapedagógus és tanító hallgatókat megszólító, érzékenyítő képzést mutat be az Országos Múzeumandragógiai konferencián jövő hétfőn. A szakmai szimpóziumba online lehet bekapcsolódni.

  2021.05.06.
 4. Vasárnap délelőtt újra bábszínházba várják a gyerekeket az Igézőben

  Minyi Munyi megszökik a cirkuszból, ezzel kezdődnek a kismajom kalandjai a Meseerdőben. A gyerekeket vasárnap délelőtt újra bábszínházba várják az Igézőben. A programokat a járványügyi előírások betartásával lehet csak látogatni.

  2021.05.06.

Lakossági tájékoztatás

Székesfehérvár Topotéka