Box - Kiliti Tamás legyőzte a Budapest-bajnokot a Hauer Lajos Emlékversenyen

A VIII. Hauer Lajos Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen, a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban lépett kötelek közé a hétvégén Kiliti Tamás, a Videoton Box Club amatőr ökölvívója, aki a 60 kilogrammos súlycsoportban a Vasas SC versenyzőjével, az idén Budapest-bajnokságot nyert Kádár Mátéval mérkőzött és egyhangú pontozással győzött.
2018.06.11. 13:47 |

Tamás mindvégig dominált a mérkőzésen, mondhatom, hogy tökéletesen végrehajtotta azt a taktikát, amit a stáb összetett erre a mérkőzésre.” - mondta a mérkőzést követően Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

Kiliti Tamás következő megmérettetése a Matyó Kupán lesz, július 6-án, Mezőkövesden.

Sport

 1. Farsangi tollaslabda torna lesz szombaton Seregélyesen

  Január 26-án, szombaton farsangi tollaslabda verseny lesz a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában.(Fő út 201. tornacsarnok) A verseny célja versenyzési, gyakorlási és kikapcsolódási lehetőség biztosítása, valamint a családi kötelékek erősítése. Nevezni a helyszínen az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetőleg a karkone.seregelyes@gmail.com e-mail címen lehet.

  2019.01.22.
 2. Fehérvár AV19-MAC Újbuda - kedden este lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője

  Január 22-én, kedden este 20 órakor lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője, amelyben a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda csapnak össze az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A két gárda kupadöntőben még soha nem találkozott, a Szuperkupáért ugyanakkor már megküzdöttek a felek, azt a csatát a szlovák Extraligában szereplő MAC nyerte 3-2-re.

  2019.01.22.
 3. Egy döntetlen, egy vereség a Vidi hétfői mérlege

  A spanyolországi edzőtábor második hetének elején ketté vette keretét Marko Nikolics, a MOL Vidi vezetőedzője. Hétfő délután kínai, majd cseh ellenféllel játszott a fehérváriak két csapata, egy 1-1-es döntetlen és egy 3-1-es vereség lett a vége.

  2019.01.21.
 4. Utolsó percben egyenlített, majd hosszabbításban győzött a Fehérvár AV19

  Csaknem a maximumot hozta ki nehéz hétvégi túrájából a Fehérvár AV19 az EBEL-ben! Azután, hogy pénteken Klagenfurtban győztek Erdélyék, vasárnap Dornbirnban két pontot szereztek közvetlen riválisuktól. Többször vezetett a Volán, de a végén hajtania kellett az egyenlítésért, ez sikerült, és a győztes gólt is a mieink ütötték.

  2019.01.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak