Box - Kiliti Tamás legyőzte a Budapest-bajnokot a Hauer Lajos Emlékversenyen

A VIII. Hauer Lajos Nemzetközi Ökölvívó Emlékversenyen, a Szombathelyi Haladás Sportkomplexumban lépett kötelek közé a hétvégén Kiliti Tamás, a Videoton Box Club amatőr ökölvívója, aki a 60 kilogrammos súlycsoportban a Vasas SC versenyzőjével, az idén Budapest-bajnokságot nyert Kádár Mátéval mérkőzött és egyhangú pontozással győzött.
2018.06.11. 13:47 |

Tamás mindvégig dominált a mérkőzésen, mondhatom, hogy tökéletesen végrehajtotta azt a taktikát, amit a stáb összetett erre a mérkőzésre.” - mondta a mérkőzést követően Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

Kiliti Tamás következő megmérettetése a Matyó Kupán lesz, július 6-án, Mezőkövesden.

Sport

 1. Retro foci és nosztalgia a Mancz János utcában

  Jubileumi, 10. alkalommal gyűlik össze kispályás futballmeccsre a Mancz János utcai gyermekéveik emlékére az egykori székesfehérvári fiatalokból verbuválódott sportos társaság június 22-én, pénteken 17.00 órakor.

  2018.06.22.
 2. Szántó Imre és Kótai Misi is ellátogatott a Videoton Box Club edzőtáborába

  Első alkalommal várta edzőtáborba fiatalabb és tapasztaltabb sportolóit a Videoton Box Club az elmúlt hétvégén Velencére. A kétnapos boxtáborba ellátogatott Szántó Imre (Öcsi bácsi), mesteredző, akinek a szárnyai alatt vált Kovács Kokó István olimpiai bajnokká és Kótai Mihály, a WBC és az IBO egykori váltósúlyú világbajnoka, a Ferencváros Ökölvívó Szakosztályának vezetője is, akik hasznos tanácsokkal látták el a fiatal ökölvívó-palántákat és a versenyzőket egyaránt.

  2018.06.20.
 3. Nem sikerült a címvédés - ezüstérmes a Kiskút Tenisz Klub

  Szoros csatában, de alulmaradt a címvédő Kiskút Tenisz Klub az MTK elleni rangadón a női Szuperliga negyedik fordulójában. A fővárosiak győzelmükkel biztosan bajnokok, a fehérvári csapat pedig a tavalyi arany után idén ezüstérmes.

  2018.06.19.
 4. A luxemburgi Dudelange lesz a Videoton ellenfele a BL első selejtezőkörében

  A luxemburgiak az elmúlt 18 évben 14-szer nyerték meg hazájuk bajnokságát. A tervek szerint az odavágó Luxemburgban lesz július 10-én vagy 11-én, a visszavágó pedig Felcsúton, július 17-én vagy 18-án. A Vidi luxemburgi csapattal története során még nem találkozott.

  2018.06.19.

Múzeumok éjszakája

Sport

Aktuális pályázatok

Sportolási lehetőségek, sportágak