Amatőr box - értékes győzelmek a Varkocs versenyzőitől a jászberényi Lehel Kupán

Turós Arnold, a Varkocs György Box Club vezetőedzője a Junior OB közelsége miatt csak négy versenyzőjét nevezte be a jászberényi Lehel Kupára. Nagy Evelin sajnos ellenfél nélkül maradt, Balogh Bálint és Lénárt Péter egyaránt magabiztosan győztek, szép és egyben kemény ökölvívást bemutatva. Németh Zsolt eddigi meccsei közül a legjobb teljesítményt nyújtotta, sajnos mégis az ellenfél keze lendült a magasba.
2018.09.10. 11:02 |
Szeptember 12-én, szerdán kezdődik a Junior Országos Ökölvívó Bajnokság, Gyöngyösön, ahol Egyed Petra, Zsuzsics Márton, Major Milán és a válogatottságot többször megjárt Jónás Dominik lép kötelek közé.

Sport

 1. Takács Boglárka két országos csúccsal lett bajnok, Siskó Zsófia rúdugrásban megvédte címét

  Az ARAK ifjúsági olimpikonja, Eb ezüstérmese, Takács Boglárka fedett pályán is kirobbanó formában versenyez. A még csak 17 éves sprinter a Felnőtt Magyar Bajnokságon 60 méteren és 200 méteren is új junior rekordot ért el. Siskó Zsófia rúdugrásban második éve verhetetlen.

  2019.02.18.
 2. Jól szerepeltek a fehérvári rögbi utánpótlás csapatok a hétvégi felvidéki teremtornán

  A Terem Rögbi Országos Bajnokság harmadik fordulójában, a felvidéki Párkányban szerepeltek hétvégén a Fehérvár Rugby Club által felkészített iskolai csapatok, akik a február 23-i záróforduló előtt nagyszerű eredményeket értek el.

  2019.02.18.
 3. Továbbra is nyeretlen a középszakaszban a Fehérvár AV 19

  A hasonlóan gyengén szereplő Bolzanótól is kikapott a Volán az EBEL-ben, így továbbra is nulla ponttal áll a hatodik helyen. A címvédő hazaiak már az első negyedben megszerezték a vezetést, de igazán a középső játékrészben hagyták állva Hannu Jarvenpaa együttesét.

  2019.02.17.
 4. Nem sokon múlt a győzelem sem - értékes pontot szerzett Kisvárdán az Alba Fehérvár KC

  Ezúttal is izgalmas, szoros meccset játszott egymással az Alba Fehérvár KC és a Kisvárda. Nascimentóék négy góllal is vezettek az elsősorban légiósokra építő Kisvárda otthonában, végül azonban ismét döntetlen lett a két alakulat találkozója.Kisvárda – Alba Fehérvár KC 22-22 (11-12)

  2019.02.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak