Lédeczi Lotti sikere a veresegyházi duatlon utánpótlás ranglistaversenyen

Ha ranglistaversenyt szerveznek az országban bárhol, ott az Alba Triatlon SE tagjai biztodan rajthoz állnak. Így történt ez Veresegyházán is, ahol ismét sikerült értékes pontokat szerezniük. Lédeczi Lotti kiemelkedően teljesített, hiszen megnyerte a gyermek korcsoport küzdelmeit.
2020.10.08. 10:44 |

Lotti rövid beszámolója a versenyről: "Sikerült a megbeszélt taktikát tartani. Az elején az élbolyban tudtam haladni a futáson, bringában pedig szintén tartottam a helyemet. A második futáson az utolsó 200 méteren a megbeszéltek szerint megszöktem, és a egy erős hajrával értem elsőként a célba. Nagyon örültem a győzelmemnek, duatlonban ez az első aranyérmem. Köszönöm Takács Péternek a felkészítést!"

Az Alba Triatlon edzője elmondta, mindenkire büszke, mert kiválóan teljesítettek az albások ezen a technikás és szeles pályán.

Eredmények:

Újonc 1. korcsoport (0.5-2-0.25 km)

Fiúk: Sörös Ádám 8. helyezett

Újonc 2. korcsoport (1-4-0.5 km)

Fiúk: 10. Sörös Bence 30. Kőrösi Róbert.
Lányok: 27. Tóth Boglárka, 29. Szarka Johanna,

Gyermek korcsoport (2-8-1 km)

Fiúk: 6. Szekfű Viktor, 11. Gyarmati Márton János, 12. Várnai Dávid, 15. Ganesz Ádám, 33. Szarka Albert.
Lányok: 1. Lédeczi Lotti

Sprint (5-20-2.5 km)

Fiúk: 12. Lédeczi Péter.
Lányok: 7. Várnai Dóra, 11. Szentmihályi Odett.

Sport

 1. Junior toborzót tart hétvégén a Fehérvár Enthroners

  Junior korosztályába várja a jelentkezőket a székesfehérvári amerikai futball-csapat. Október 25-én vasárnap 15 órától 17 óráig a Takarodó úti stadionban próbálhatják ki magukat a fiatalok a Fehérvár Enthroners toborzóján.

  2020.10.20.
 2. Új időpontban a Vidi-Fradi, egy nappal korábban játsszák a rangadót

  Október 31-én, 19.30-kor rendezik a MOL Aréna Sóstóban a MOL Fehérvár - Ferencváros bajnoki rangadót. Eredetileg november 1-re, mindenszentek napjára volt kiírva a meccs, ezzel kapcsolatban aggodalmának adott hangot Cser-Palkovics András polgármester. Az MLSZ most határozott az új időpontról.

  2020.10.19.
 3. Két győzelem, egy vereség - remekül játszottak a fehérvári rögbis lányok

  Edző nélkül is jól szerepelt a Fehérvár Rugby Club női csapata. Míg a hölgyek Nagykőrösön a 3. női fordulón szerepeltek addig edzőjük Gyolcsos Ferenc edző a Masters Országos bajnokságon vett részt, ahol súlycsoportjában országos csúcsot ért el lökésben.

  2020.10.19.
 4. Remek kezdés, izgalmas folytatás, Volán-győzelem a Bolzano ellen

  Először léphetett teljes kerettel hazai jégre a Hydro Fehérvár AV19, és remek meccsen szerezte meg a három pontot. Amilyen gyorsan sikerült háromgólos előnyt építeni, olyan gyorsan le is adták a fehérváriak, de ezután újra elmentek kettővel. A hajrá izgalmai közepette még szépített a Bolzano, a vége 5-4-es Volán-siker lett.

  2020.10.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak