Alba triatlonos aranyérmek a Duatlon országos bajnokságról

A felnőttel mezőnyében abszolútban Dévay Márk győzött, ráadásul testvére, Zsombor azonos idővel ért célba, míg az Alba Triatlon újonc csapata is aranyérmes lett a balatonboglári duatlon országos bajnokságon.

2018.05.07. 17:30 |

A balatonboglári Duatlon országos bajnokságon a férfiak sprint versenyét uralta az Alba Triatlon SE két kiváló elit sportolója, Dévay Márk és Zsombor! A Dévay testvérek nem ismertek pardont ezen a napon, és meggyőző határozottsággal utasították maguk mögé a teljes mezőnyt. Az öt kilométer futásból, húsz kilométer kerékpározásból, illetve 2,5 kilométer futásból álló táv végén kéz a kézben értek célba, 54:23 perces remek időeredménnyel. A célfotó végül Márkot hozta ki győztesnek, de Zsombor nyakában is szépen csillogott az ezüstérem, sőt, egy arany is, hiszen a junioroknál ő győzött.

Az újoncok versenyében is volt minek örülnie az Alba triatlonosoknak: a Ganesz Ádám – Szekfű Viktor – Várnai Dávid triónál ezen a napon nem volt jobb Magyarországon, így csapatban bezsebelték az aranyérmet.

Sport

 1. Jól szerepeltek a fehérvári párbajtőrözők a Vidék bajnokságon

  A Székesfehérvári Vívó és Szabadidő Sport Egyesület versenyzői közül az egyik legnagyobb sikert Nádi Zsombor érte el, aki tizennégy évesen a felnőtt mezőnyben az első tízben végzett. Csapatban egy negyedik és egy hatodik hely a termés a szegedi Vidék bajnokságon.

  2018.10.16.
 2. A MÁV Előre női és férfi csapata is győzött a röplabda bajnokságban

  Egyaránt három játszmában, fölényesen nyertek a fehérvári röplabdázók az NB II-es női és NB I-es férfi bajnokságban is. A lányok hazai pályán, a fiúk idegenben szerezték meg a pontokat.

  2018.10.16.
 3. Saját országos csúcsát megjavítva, negyedik lett Takács Boglárka az Ifjúsági Olimpián

  Az Ifjúsági Olimpia hétfői versenynapján folytatódott az ARAK-osok kiváló szereplése. Takács Boglárka, az Ifjúsági EB-n szerzett ezüstérme után a világ atlétikai színpadán is maradandót alkotott. A második futás alkalmával elért 11.45-ös, fantasztikus eredménnyel negyedik helyen ért célba. Az összesítésben is a negyedik helyen zárt.

  2018.10.16.
 4. Érmek, értékes helyezések a Kyokushin karate magyar bajnokságról

  A kyokushin karatéban az Utánpótlás Magyar Bajnokság, a Diákolimpia után a legnagyobb és legrangosabb seregszemle a fiatal versenyzők számára. Ennek a rangos viadalnak, mint azt az elmúlt években már megszokhattuk, ezúttal is a pestszentimrei Sportkastély adott otthont, ahol 57 sportegyesület 400 versenyzője mérte össze erejét és tudását testvédős- és knock-down küzdelem versenyszámokban.

  2018.10.15.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak