Alba triatlonos aranyérmek a Duatlon országos bajnokságról

A felnőttel mezőnyében abszolútban Dévay Márk győzött, ráadásul testvére, Zsombor azonos idővel ért célba, míg az Alba Triatlon újonc csapata is aranyérmes lett a balatonboglári duatlon országos bajnokságon.

2018.05.07. 17:30 |

A balatonboglári Duatlon országos bajnokságon a férfiak sprint versenyét uralta az Alba Triatlon SE két kiváló elit sportolója, Dévay Márk és Zsombor! A Dévay testvérek nem ismertek pardont ezen a napon, és meggyőző határozottsággal utasították maguk mögé a teljes mezőnyt. Az öt kilométer futásból, húsz kilométer kerékpározásból, illetve 2,5 kilométer futásból álló táv végén kéz a kézben értek célba, 54:23 perces remek időeredménnyel. A célfotó végül Márkot hozta ki győztesnek, de Zsombor nyakában is szépen csillogott az ezüstérem, sőt, egy arany is, hiszen a junioroknál ő győzött.

Az újoncok versenyében is volt minek örülnie az Alba triatlonosoknak: a Ganesz Ádám – Szekfű Viktor – Várnai Dávid triónál ezen a napon nem volt jobb Magyarországon, így csapatban bezsebelték az aranyérmet.

Sport

Hetedhét Játékfesztivál

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak