Alapszakasz-győztesként folytatná a menetelést a Fehérvár Enthroners

Zsinórban három győzelmet szerzett eddig a FEZEN Divízió I-es bajnokságban a Fehérvár Enthroners együttese, amely egészen biztosan az élen zárja az alapszakaszt. A Fehérvári Koronázók azonban nem dőlhetnek hátra, ugyanis az alapszakaszbeli eredményeket a középszakaszba is viszi tovább a csapat. A vasárnap délután 15.00 órakor kezdődő mérkőzésre ezúttal is ingyenes lesz a belépés, a szervezők ezúttal is számos meglepetéssel készülnek a szurkolóknak.
2017.05.23. 08:53 |
Nagy várakozásokkal és tervekkel vágott neki a FEZEN Divízió I-es bajnokságnak a Fehérvár Enthroners együttese. Az összeszokott együttesbe a jó felkészülésnek köszönhetően kiválóan illeszkedtek be az új igazolások, ennek köszönhetően pedig szárnyalórajtot vett a csapat pontvadászatban. Az első fordulóban 48-20-as győzelemmel nyitott Pál Tibor Kornél alakulata a Budapest Eagles ellen, majd ezt követően a Miskolc Renegades sem állhatta útját az Enthronersnek, amely 34-12-es sikert aratott.

A két siker után az egyhónaposra nyúló bajnoki szünet sem zavarta meg a Fehérvári Koronázókat, akik Debrecenben is remekeltek. A mérkőzés végül 33-0-s székesfehérvári győzelemmel zárult, a helyszínen lévő több száz fehérvári szurkoló pedig még hosszan ünnepelte a csapattal a mérföldkövet jelentő győzelmet. Ezzel az is bizonyossá vált, hogy az utolsó mérkőzéstől függetlenül az eddig százszázalékos, frissen feljutott Koronázók zárják az élen a FEZEN Divízió I-es az alapszakaszt.

A menetelés május 28-án vasárnap 15.00 órakor folytatódhat Székesfehérváron, a First Fielden a Budapest Cowbells második számú csapata ellen, minden bizonnyal újra rengeteg szurkoló előtt. A mérkőzés esélyesének a Fehérvár Enthroners számít, amely hibátlan mérleggel várhatja az összecsapást. A Koronázók vasárnapi ellenfele eddig egy győzelemmel és két vereséggel a FEZEN Divízió I-es bajnokság 4. helyén áll.

Az izgalmakban bővelkedő bajnoki találkozón kívül ismét változatos kiegészítő programokkal várják a népes közönséget vasárnap. Az ütemes marching zenéket ezúttal is a Fehérvári Ifjúsági Fúvószenekar biztosítja, míg a Fehérvár Bluebirds szurkolólányai újfent látványos koreográfiákkal készülnek. A vasárnapi meccsen sok egyéb mellett sertés és marha BBQ-t kóstolhatnak a megjelentek, ráadásul most is lehetőség lesz válogatni a csapat vadonatúj ajándéktárgyaiból. Igazi amerikai futball délután vár tehát mindenkit vasárnap a First Field-en! A Budapest Cowbells 2 elleni találkozó vasárnap délután 15.00 órakor kezdődik, melyre ezúttal is ingyenes lesz a belépés. A felnőttek mellett a legkisebbeknek is érdemes lesz kilátogatni a mérkőzésre, akiket számos meglepetéssel várnak a gyereknap alkalmából.

Sport

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak