Alakformálás-zsírégetés - új mozgáslehetőség az EFI szervezésében

Az új év új mozgáslehetőséggel indul az EFI-nél: Csernus-Lukács Edina vezetésével szerdánként alakformáló-zsírégető tornából, majd a teljes test átnyújtásából álló edzéseken lehet részt venni.
2021.01.04. 14:43 |

Csernus-Lukács Edina gyógytornász, aerobic és fitness edző tart szerdánként órát az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, 18-19.30 óra között. Az első foglalkozás január 6-án lesz, jelentkezni az EFI közösségi oldalán üzenetben lehet.

Az edzés első része egy egyórás alakformáló-zsírégető torna lesz: a minden izomcsoportot megmozgató, statikus gyakorlatokkal szebbé és feszesebbé válik az alak, javul az állóképesség, fejlődnek az egyensúlyképességek. A fél órás nyújtó-lazító torna a teljes testre kiterjed: segít megőrizni a helyes testtartást, ellazít és regenerál, és hatékony lehet az időskori mozgásszervi problémák kialakulásának megelőzésében is.

Fehérvári színes

 1. Van aki már a szánkót is elővette - havas péntek délelőtt Fehérváron

  Néhány év múlva még az is előfordulhat, hogy a Közélet rovat hírei közés soroljuk majd a havas napokat. A Belváros környékén szinte mindenhol gyorsan elolvad a hatalmas pelyhekben esett hó, a magasabban fekvő kertvárosi részeken pedig volt, aki már a szánkót is elővette.

  2021.01.08.
 2. Hétvégéig még ünnepi díszben ragyog Fehérvár Belvárosa

  Vasárnapig gyönyörködhetünk a Belváros ünnepi díszeiben, és sétálhatunk a karácsonyi hangulatot idéző fények alatt. A rendkívüli és szokottnál csendesebb időszakra tekintettel nem Vízkeresztkor, azaz ma kezdik el az adventi és karácsonyi díszek bontását, hanem csak a jövő héten hétfőn. 

  2021.01.08.
 3. Oktatásszervezési programkoordinátort keres Fehérváron a Mathias Corvinus Collegium

  Oktatásszervezési programkoordinátort keres középiskolás programjához Székesfehérváron a Mathias Corvinus Collegium, mely Magyarországon és a világon is egyedülálló értékközösség, amely 1996-ban magánkezdeményezésként született meg.

  2021.01.07.
 4. A Jancsárkert mindennapjai - a kulcsszó az egészséges életmód

  A piac portékái a Székesfehérvár és környékén élő őstermelők, kistermelők gondosan művelt földjeiről, takaros gazdaságaiból érkeznek. Schultz György, a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület elnöke beszélt arról, hogy garantált minőség várja a vásárlókat a koronavírus-járvány idején is.

  2021.01.07.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár