Aláírta szerződését, 2021-ig kötelezte el magát a Vidihez Carrillo

Szerda délután hivatalossá vált, hogy a mai naptól Joan Carrillo a MOL Fehérvár FC vezetőedzője. A klub és a spanyol szakember 2021 nyaráig szóló szerződést írt alá.Új másodedző is került a szakmai stábba.
2019.11.27. 19:08 |

A MOL Fehérvár FC honlapja felidézi Joan Carrillo korábbi magyarországi pályafutását, amelynek csúcspontjaként bajnoki címet nyert a Vidivel. Távozása után az elmúlt években a spanyol Almería, a horvát Hajduk Split és a lengyel Wisla Kraków vezetőedzője volt. 2019. november 25-én tért vissza a MOL Fehérvár FC-hez, a mai naptól pedig hivatalosan is ő a csapat vezetőedzője. Joan Carrillóval együtt másodedzőként Xavier Coll Planas csatlakozik a szakmai stábhoz.

"Végtelenül boldog vagyok, hogy visszatérhettem Székesfehérvárra! Remek játékosokkal dolgozhatok és egy olyan ember áll mögöttem Kovács Zoltán személyében, akiről tudom, hogy ugyanazt szeretné, amit én. Egy sikeres csapatot és egy sikeres klubot. Tudom, hogy támogat, és ez nagyon fontos számomra. És ami még ugyanennyire fontos: Garancsi István, a klub tulajdonosa is ugyanezt akarja, azzal pedig, hogy támogatta, hogy visszajöjjek, megmutatta, hogy bízik bennem. Azért dolgozom, hogy ezt a bizalmat nagyon sokáig élvezhessem. Szeretném, hogy a szurkolók azt mondhassák majd, olyan csapatuk van, amelyik szervezett, amelyik támadófocit játszik, és amelyikre igazán büszkék" - nyilatkozta az új vezetőedző a klubhonlapnak.

"Most éreztük úgy, hogy eljött a váltás ideje, nem szerettük volna megvárni az őszi idény végét. Úgy vélem, Joan Carrillót nagyon kevés magyar futballszurkolónak és még kevesebb fehérvárinak kell bemutatni. Korábban fantasztikus sikert ért el a csapattal és amit akkor elkezdett, de nem fejezhetett be, azt most folytathatja. Mindenben támogatni fogjuk! A klub minden alkalmazottja és a saját nevemben is mondhatom, hogy nagyon örülünk a visszatérésének. Boldog vagyok, hogy Joan Carrillo a klub vezetőedzője!" - mondta Kovács Zoltán sportigazgató.

Sport

 1. Kiss Dávid a Hydro Fehérvár AV19 másodedzője

  Ismét lesz magyar szakember az ICE-csapat edzői stábjában. Kiss Dávid kinevezésefontos mérföldkő a klub életében, hiszen 2020-ban első alkalommal lesz olyan magyar edző a gárda stábjának állandó tagja, aki korábban az osztrák bajnokságban szereplő együttesben jégre lépett.

  2020.07.06.
 2. Fiatal fehérvári ökölvívók vitézkedtek a hétvégén Győrben

  Hétvégén az Arnold Boxing Team növendékei nemzetközi edző kesztyűzésen mérették meg magukat Győrben, ahol tizenkét magyar és osztrák egyesület csaknem száz ökölvívója vett részt. Turós Arnold, edző vezetésével öt fehérvári fiatal vett részt az eseményen; Tóth Adrián, Horváth Erik, Bélik Martin, Frank Dominik és Zsoldos Virág. Mindegyikük jól teljesített, értékes tapasztalatokkal tértek haza.

  2020.07.06.
 3. Gyulai Memorial - Baji Balázs: jó és erős mezőny várható Fehérváron

  Erős mezőnyre, önmagától pedig jó teljesítményre számít Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó a 10. Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon, amelyet augusztus 19-én rendeznek Székesfehérváron.

  2020.07.05.
 4. Mancz foci a futball legendáival Fehérváron

  Idén már 12. alkalommal rendezték meg a Mancz focit, a lakótelep betonrengetege között megbúvó kispályás futballtalálkozót. Idén is legendákkal telt meg a tér, Tiber Krisztián az egykori gólkirály, Sitku Illés a Videoton kitűnősége mellett, felfedezhettük a nézők között Fister Ferencet, Nagy II Jánost, Vadász Imrét is, de ott volt Tóth István a Volán örök vezére, illetve megannyi régi ismerős a futballpályákról és a lelátókról.

  2020.07.04.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak