Afrika csúcsán – érdekességek a távoli kontinensről Fehérváron

Kilimandzsáró, maszáj szandál újrahasznosított gumiból és grillcsirke sült banánnal – afrikai útjának emlékeit idézi fel majd Kövér László, az MCC Középiskolás Program környezet és természet moduljának vezető oktatója.
2023.03.23. 06:56 |
Afrika csúcsán – érdekességek a távoli kontinensről Fehérváron

A rendezvényre ITT lehet regisztrálni! 

Az előadó a távoli kontinensen tett látogatása során is megtapasztalta, mennyire fontosak az emberi kapcsolatok, és milyen felemelő érzés, amikor az ember kilép a komfortzónájából, hogy legyőzze saját korlátait. A videókkal, fotókkal színesített élménybeszámoló sokszor mosolyra fakasztja a közönséget és közelebb hozza szívünkhöz a fekete kontinenst.

Fehérvári színes

 1. Virágos Székesfehérvár

  Már tizenhárom éve támogatja Székesfehérvár Önkormányzata és Székesfehérvár Városgondnoksága a fehérváriak virágosítási törekvéseit a növényültetési pályázattal. 2023.április 3-án, hétfőn a regisztrációs időszakkal kezdődik az idei pályázat és egészen április 14-ig lehet online jelentkezni. Fontos változás, hogy május 15-től - sikeres jelentkezés és időpontfoglalás után - az Oázis kertészet előtti parkolóban lehet majd átvenni a növényeket.

  2023.03.31.
 2. Iskolanyitogató leendő elsősöknek

  Szülők és gyermekek egyaránt megismerkedhetnek a Hétvezér Általános Iskolával és a Vasvári Pál Általános Iskolával az intézmények nyílt napjain. A gyerekek tornatermi aktivitásokon, a szülők pedig tájékoztatókon vehetnek részt.

  2023.03.31.
 3. Szezonzáró a sítanpályán

  Első szezonjának végéhez ért az ApexSport Klub sítanpályája. Ez alkalomból az oktatók családi pikniket és síversenyt hirdettek, amire mindenkit szeretettel várnak.

  2023.03.31.
 4. Csajos est: Mozaikcsaládok

  A mozaikcsaládok működéséről, a családtagok egymás közötti kapcsolatairól, gondjairól és azok megoldási lehetőségeiről is szó lesz a Barátság mozi következő Csajos estjén: április 12-én, szerdán este hattól Bogár Zsuzsa tanácsadó szakpszichológus, családterapeuta beszél a manapság egyre több felnőttet és gyermeket érintő témáról. Az előadást követően a Mások gyerekei című francia filmet tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők. Belépők már kaphatók ezen az oldalon.

  2023.03.30.