Adománygyűjtés indult a börgöndi baleset sérültjeinek segítésére

Lakóhelyükön, a Somogy vármegyei Karádon gyűjtés indult a vasárnapi börgöndi balesetben megsérült család segítésére. Székesfehérvár 500 ezer forintos adományt folyósít a család számára – jelentette be közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester.
2023.09.14. 12:18 |
Adománygyűjtés indult a börgöndi baleset sérültjeinek segítésére

Biztató hír érkezett a börgöndi baleset sérültjeiről – írja közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A Somogy vármegyei család tagjai közül az édesapa magához tért a kórházban, az édesanyát és kilencéves kislányukat továbbra is altatásban tartják.

A négy fős családból hárman súlyos égési sérüléseket szenvedtek. A híradások szerint postai kézbesítőként dolgozó édesanya és a kamionsofőr édesapa biztosan keresőképtelen lesz egy ideig, hosszadalmas felépülésre kell számítani. Lakóhelyükön, a Somogy megyei Karádon összefogott a közösség, és gyűjtést indított a család megsegítésére.

A közzétett felhívásról dr. Cser-Palkovics András polgármester is beszámolt posztjában, ahol azt is bejelentette, hogy Székesfehérvár is hozzájárul a gyűjtéshez: „... 500 ezer forint azonnali adomány folyósításáról döntöttem a család számára, ezzel is segítve. Kérek és biztatok mindenkit, hogy ha tehetik, akkor lehetőségeik szerint segítsenek a családnak a következő számlára való utalással:

11773432-01282881
Denke-Fehér Andrea
Közlemény: Sikerülni fog!

Mielőbbi, teljes felépülést kívánok a családnak!” – írja a polgármester.