A szexualitás témájában indult sorozat a Vörösmarty Rádióban

Az EFI rádiós műsort ajánl a figyelmünkbe: Tiszta szex címmel sorozat indult a Vörösmarty Rádióban. Séllei Györgyi szexológus tanácsadóval Galántai Zsuzsanna beszélget arról, hogy a szexualitás hogy hat ki az élet különböző területeire, és hogyan jelenik meg a hiánya vagy problémái.
2021.06.10. 07:27 |

Az Egészségfejlesztési Iroda közösségi oldalán ajánlja a Vörösmarty Rádió szerdánként 17 órától hallgatható műsorát.

A Tiszta szex adásaiban Galántai Zsuzsanna szerkesztő-műsorvezető Séllei Györgyi szexológus tanácsadóval beszélget a szexualitás különböző szegmenseiről, problémáiról, megfogható és megjelenő hiányairól.

„Azért is lett a műsornak a címe a „Tiszta szex”, merthogy minden a ’szexről’ is szól igazából: bármilyen témához nyúl az ember, az valahogy kapcsolódik a szexhez. Az életünk, a munkánk, a férfi-nő kapcsolatunk, ha van, akkor azért, ha nincs, akkor azért. Olyan területe az életünknek, mint egy búvópatak: mindig ott van. És ha ez a terület jól működik, megjelenik az önbizalom, a jóérzés – ha nem jól működik, az azonnal kihat az életünkre. Nagyon érzékeny terület, olyan, mint a lakmuszpapír.” – fogalmaz a szakember a tervezett tematikáról. A műsort azzal a céllal indították, hogy új nézőpontokat adjanak a hallgatóknak, és hogy a szexualitás témája befogadható, vállalható legyen a mindennapokban. Az adássorozat egy a témához kapcsolódó ’szótár’ bemutatásával indult.

Akiknek kérdései, felvetései vannak a témával kapcsolatban, a tisztaszexradiomusor@gmail.com  e-mail címre küldhetik el azokat. 

Fehérvári színes

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4