A Sóstón búcsúztak szombaton délelőtt idősebb Horváth Gábortól

Szombaton délelőtt Sóstón búcsúztatták el a Vidi legendáját, idősebb Horváth Gábort, aki 60 éves korában, szeptember 17-én hunyt el. A családtagokon és barátokon kívül a MOL Fehérvár játékosai és a szakmai stáb tagjai is lerótták kegyeletüket, de ott voltak az egykori csapattársak, edzők, klubvezetők és szurkolók is.
2019.10.05. 13:35 |
A női csapatok díszsorfala előtt búcsúbeszédet mondott Szabó József, aki nem csak csapattársa, de egyben legjobb barátja is volt "Perás"-nak. A délelőtti szertartást követően a Palotai úton található Szedreskerti temetőben helyezték végső nyugalomra Gabi bácsi hamvait a család és a barátok jelenlétében.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak