A serdülő ökölvívó válogatott szövetségi edzőjévé választották Turós Arnoldot

Fehérvári szövetségi edzőt választott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség a serdülő válogatott élére; pályázata alapján Turós Arnoldot a Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztály és az Arnold Boxing Team vezetőedzőjét nevezték ki a korosztályos nemzeti csapat élére, melyet Svasznek Jenővel együtt irányítanak októbertől.
2020.10.14. 08:07 |
„Nagyon megtisztelő számomra ez a feladatkör. Tíz éve ez az álmom, rengeteget dolgoztam azért, hogy ha egyszer lehetőségem lesz, felelősséggel tudjak pályázni és vállalni ezt a feladatkört. Külön óriási öröm, hogy Svasznek Jenő bácsival alkothatunk egy edzőpárost, aki számomra etalon az edzősködést tekintve.” - emelte ki Turós Arnold.

Sport

 1. Ping-pong - dupla fordulót játszott a Honvéd Szondi az Extra Ligában

  Az asztalitenisz Extra Liga hatodik fordulójában a székesfehérvári Honvéd Szondi a rivális Szegediekhez látogatott. A párharc elején a hazai csapat előnyt szerzett, ugyanis döntő szettben, 3:2-re megverték a kitűnő Jakab Gábor-Zombori Dávid duót.

  2020.10.27.
 2. Így pótol az Alba, decemberben nyolc meccs is vár a kosarasokra

  A koronavírus miatt eddig egyetlen mérkőzést sem játszott a kosárlabda-bajnokságban az Alba Fehérvár. A csapat elkezdhette az edzéseket, miután a játékosok kikerültek a karanténból. Most azt is nyilvánosságra hozták, mikor lesznek az elhalasztott, illetve további mérkőzések.

  2020.10.27.
 3. Francia játékosai góljaival nyert a Vidi, továbbra is veretlen és üldözi a Fradit

  Mezőkövesden teljesen egyoldalú első félidőt láthattak a szurkolók, de a MOL Fehérvár mezőnyfölénye csak egy gólt eredményezett szünetig, Nego fejjel volt eredményes. A második félidőben a hazaiaknak is akadtak lehetőségeik, a hajrában két 11-es gólt láthattunk, végül eggyel nyert a Vidi. A következő fordulóban jön a Ferencváros elleni rangadó.

  2020.10.25.
 4. Egy arany, két ezüst, két bronz és egy ötödik helyezés a junior-ifi ökölvívó bajnokságról

  A Fehérvár Küzdősport Egyesület Ökölvívó Szakosztályának hat versenyzője indult az összevont országos junior-ifi ökölvívó bajnokságon, Debrecenben. Junior korcsoportban Nagy Evelin (57 kg) arany,-, Balogh Bálint (66 kg) bronz,- Németh Zsolt (70 kg) 5., és Tóth Adrián (75 kg), ezüst,- míg ifiben Major Milán (64 kg) bronz,- és Zsoldos Virág (+81 kg) ezüstérmet szerzett.

  2020.10.24.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak