A Pécs ellen javíthat szombaton este az Arconic-Alba Fehérvár

A Körmend elleni vereséget követően megkezdheti a visszakapaszkodást az első hely felé az Arconic-Alba Fehérvár. A csapat szombaton a nyolcadik helyen álló NKA Pécs csapatát fogadja az Alba Regia Sportcsarnokban.
2024.02.08. 14:25 |
A Pécs ellen javíthat szombaton este az Arconic-Alba Fehérvár

Szezonbeli harmadik vereségét szenvedte el az Arconic-Alba Fehérvár csapata a magyar bajnokság előző fordulójában a Körmend ellen. A 103-98-as vereség egyben azt is jelentette, hogy a fehérváriak két pontos hátrányba kerültek a listavezető Falcoval szemben.

Február 10-én, szombaton 17.00 órakor azonban rögtön itt a lehetőség a javításra: a fehérvári kosarasok az NKA Pécs csapata ellen lépnek parkettra.

A pécsiek jelenleg ötös holtversenyben 27 ponttal a 8. helyen állnak, jobb pontkülönbségüknek köszönhetően azonban megelőzik a Zalaegerszeg, a Paks és a Szeged csapatát is. Legutóbbi öt mérkőzésükből ugyanakkor csak kettőt sikerült megnyerniük, a tabella felső részében helyet foglaló csapatok ellen pedig rendre alulmaradtak az idei bajnokságban. Az Arconic-Alba Fehérvár még tavaly novemberben 86-80-ra győzte le a három bosnyák, valamint egy amerikai játékossal felálló csapatot.

Jegyeket a mérkőzés napján a helyszínen lehet vásárolni. Az ülőjegyeket 4000, az állójegyeket pedig 3000 forintos áron válthatják meg a szurkolók. További jegy- és bérletinformációk az egyesület honlapján érhetőek el.