A negyedik profi győzelem is zsebben - Hegyi Barni ezúttal pontozással győzött

Pénteken, a budakalászi Magyar Ring Gálán rajtolt el az őszi profi ökölvívó versenyszezon, amit még három nagy esemény követ idén. A gálán Hegyi Barnabás, Videoton Box Club versenyzője a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 7 vereség) ellen lépett kötelek közé hat menetesre kiírt mérkőzésen. A fehérvári harcos ezúttal végigküzdötte a mérkőzést és valamennyi menetet megnyerve pontozásos győzelmet aratott.
2018.09.14. 22:50 |
„Úgy érzem, jól ment ma bunyó, noha egy kisebb sérülés hátráltatott, ezért az első menetet követően visszavettem egy kicsit a tempóból, nehogy valami baj történjen. Összességében jól éreztem magamat a ringben és várom a következő - novemberi - mérkőzésemet.” - emelte ki közvetlenül a mérkőzést követően Hegyi Barnabás. (4 győzelem, 0 vereség).

Sport

 1. Amatőr box - Nagy Evelin junior Magyar Kupa-győztes lett és indulhat az EB-n

  A 2019-es Utánpótlás Magyar Kupán szerepeltek a hosszú hétvégén a Varkocs György Box Club fiatal versenyzői Érden. A versenyre az ország minden részéből érkeztek csapatok. A Varkocs kilenc fővel indult és öt érmet hozott haza. Érmesek: Németh Zsolt serdülő, 52 kg, bronz, Balogh Bálint, junior, 60 kg bronz, Zsuzsics Adrián, serdülő 43 kg, ezüst, Tóth Adrián serdülő, 59 kg, ezüst, Nagy Evelin, junior 57 kg-os súlycsoportban aranyérmes lett, így indulhat a május 25-én kezdődő Európa-bajnokságon.

  2019.04.24.
 2. A visszavágón is nyert, bejutott a Magyar Kupa döntőjébe a MOL Vidi

  Egy héttel ezelőtt egygólos előnyt szerzett a MOL Vidi a Debrecen elleni hazai kupaelődöntőn. A visszavágón a második félidőben döntötte el a meccset és a  továbbjutást a fehérvári csapat, miután Futács, Elek, majd Huszti is bevette a hazaiak kapuját. A Vidi ellenfele a budapesti kupadöntőben a Honvéd vagy a Soroksár lesz.

  2019.04.23.
 3. Drámai csatában került előnybe a DEAC a MÁV Előrével szemben

  Kétszer is vezettek a fehérváriak a mérkőzésen, mégsem sikerült legyőzni a hazai pályán szereplő DEAC-ot a röplabda Extraliga hatodik helyéért zajló párharc első, debreceni felvonásán. Folytatás szerda este Székesfehérváron.

  2019.04.23.
 4. Magyar Kupa-elődöntő, visszavágó - Debrecenben mérkőzik a Vidi kedden

  A MOL Vidi FC az április 16-i 1-0-s sikert követően előnyből várhatja a Debreceni VSC elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóját. A mérkőzés április 23-án, kedden 20 órakor kezdődik a debreceni Nagyerdei Stadionban.

  2019.04.22.

Sportmajális

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak