A negyedik profi győzelem is zsebben - Hegyi Barni ezúttal pontozással győzött

Pénteken, a budakalászi Magyar Ring Gálán rajtolt el az őszi profi ökölvívó versenyszezon, amit még három nagy esemény követ idén. A gálán Hegyi Barnabás, Videoton Box Club versenyzője a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 7 vereség) ellen lépett kötelek közé hat menetesre kiírt mérkőzésen. A fehérvári harcos ezúttal végigküzdötte a mérkőzést és valamennyi menetet megnyerve pontozásos győzelmet aratott.
2018.09.14. 22:50 |
„Úgy érzem, jól ment ma bunyó, noha egy kisebb sérülés hátráltatott, ezért az első menetet követően visszavettem egy kicsit a tempóból, nehogy valami baj történjen. Összességében jól éreztem magamat a ringben és várom a következő - novemberi - mérkőzésemet.” - emelte ki közvetlenül a mérkőzést követően Hegyi Barnabás. (4 győzelem, 0 vereség).

Sport

 1. Figyelemfelkeltő futással csatlakoztak a Movember-mozgalomhoz a vácis diákok

  A Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma harmadik alkalommal csatlakozott figyelemfelkeltő futással a nemzetközi Movember-mozgalomhoz; a Váci Movembere akció keretében százhúsz diák futott fel a Bory-várhoz és vissza, felhívva a figyelmet a prosztatarák veszélyeire, a PSA szűrésvizsgálat fontosságára és arra, hogy az egészségünk megőrzéséhez hozzátartozik a rendszeres sportolás is.

  2018.11.15.
 2. Látványos megnyitóval készülnek - Zúgjon a Hajrá, Vidi, Hajrá, Fehérvár!

  November 21-én, jövő héten szerdán 17.15-től látványos ünnepséggel készül Székesfehérvár, a csapat pedig 19 órától lép pályára régi-új otthonában a Sóstón az Újpest FC ellen. A megnyitón Pixa mellett a Wellhello is játszik, lesz 3D vetítés és négyszáz fehérvári táncos látványos koreográfiával készül a megynyitóra.

  2018.11.15.
 3. Sakk minden szerdán és pénteken a Fehérvári Sakk Egyesülettel a Királykúton

  Nagyon jól, két győzelemel kezdte a Nemzeti Sakk Csapatbajnokságot a Fehérvári Sakk Egyesület az NB II Breyer-csoportban. A sakkozók a Királykút Emlékházban minden héten szerdán és pénteken délután négytől egészen késő estig edzenek és játszanak, illetve fontosnak tartják az utánpótlás nevelést.

  2018.11.15.
 4. Száz pont fölé jutott az Alba Bulgáriában és továbbra is veretlen a FIBA Európa Kupában

  Biztos továbbjutóként hozta a kötelezőt az Alba Fehérvár Samokovban. Meglehetősen nehezen indult a meccs Lóránték számára, akik hamar megrázták magukat és magabiztosan 104-83-ra verték a Rilski Sportist együttesét. Jóval nagyobb lett a differencia mint októberben Fehérváron. Allerik Freeman elemében volt: egymaga huszonhét pontot hintett.

  2018.11.14.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak