A negyedik profi győzelem is zsebben - Hegyi Barni ezúttal pontozással győzött

Pénteken, a budakalászi Magyar Ring Gálán rajtolt el az őszi profi ökölvívó versenyszezon, amit még három nagy esemény követ idén. A gálán Hegyi Barnabás, Videoton Box Club versenyzője a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 7 vereség) ellen lépett kötelek közé hat menetesre kiírt mérkőzésen. A fehérvári harcos ezúttal végigküzdötte a mérkőzést és valamennyi menetet megnyerve pontozásos győzelmet aratott.
2018.09.14. 22:50 |
„Úgy érzem, jól ment ma bunyó, noha egy kisebb sérülés hátráltatott, ezért az első menetet követően visszavettem egy kicsit a tempóból, nehogy valami baj történjen. Összességében jól éreztem magamat a ringben és várom a következő - novemberi - mérkőzésemet.” - emelte ki közvetlenül a mérkőzést követően Hegyi Barnabás. (4 győzelem, 0 vereség).

Sport

 1. Remek kupadöntő, Kuralt-mesterhármas és Fehérvár AV19 győzelem!

  Nagyszerű hangulat, telt ház várta a jégkorong Magyar Kupa döntőjében a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda mérkőzését. Remek döntőt vívott a magyar hoki két kirakatcsapata, a szlovák Extraligában játszó vendégek háromszor is vezettek, de az EBEL-ben is nagy formát mutató Volán a mesterhármast elérő Anze Kuralt vezérletével fordított és végül 6-3-ra győzött, három év után elhódítva a serleget.

  2019.01.22.
 2. Szenvedett, de győzött az Alba a FIBA-Európa-kupában a Balkan ellen

  Idegenben öt ponttal kapott ki az Alba Fehérvár a Balkan BC-től, itthon szeretett volna legalább ennyivel győzni. Bár nem játszott jól a magyar csapat, úgy tűnt, van erre esélye, hiszen a harmadik negyed vége előtt nem sokkal tízzel vezetett. Így is izgalmas és szenvedős lett a vége, rossz dobószázalékkal tudott egyetlen ponttal nyerni az Alba, amely őrzi vezető helyét a csoportban.

  2019.01.22.
 3. Farsangi tollaslabda torna lesz szombaton Seregélyesen

  Január 26-án, szombaton farsangi tollaslabda verseny lesz a Seregélyesi Baptista Általános Iskola és AMI tornacsarnokában.(Fő út 201. tornacsarnok) A verseny célja versenyzési, gyakorlási és kikapcsolódási lehetőség biztosítása, valamint a családi kötelékek erősítése. Nevezni a helyszínen az egyes versenyszámok előtt fél órával, illetőleg a karkone.seregelyes@gmail.com e-mail címen lehet.

  2019.01.22.
 4. Fehérvár AV19-MAC Újbuda - kedden este lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője

  Január 22-én, kedden este 20 órakor lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője, amelyben a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda csapnak össze az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban. A két gárda kupadöntőben még soha nem találkozott, a Szuperkupáért ugyanakkor már megküzdöttek a felek, azt a csatát a szlovák Extraligában szereplő MAC nyerte 3-2-re.

  2019.01.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak