A negyedik profi győzelem is zsebben - Hegyi Barni ezúttal pontozással győzött

Pénteken, a budakalászi Magyar Ring Gálán rajtolt el az őszi profi ökölvívó versenyszezon, amit még három nagy esemény követ idén. A gálán Hegyi Barnabás, Videoton Box Club versenyzője a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 7 vereség) ellen lépett kötelek közé hat menetesre kiírt mérkőzésen. A fehérvári harcos ezúttal végigküzdötte a mérkőzést és valamennyi menetet megnyerve pontozásos győzelmet aratott.
2018.09.14. 22:50 |
„Úgy érzem, jól ment ma bunyó, noha egy kisebb sérülés hátráltatott, ezért az első menetet követően visszavettem egy kicsit a tempóból, nehogy valami baj történjen. Összességében jól éreztem magamat a ringben és várom a következő - novemberi - mérkőzésemet.” - emelte ki közvetlenül a mérkőzést követően Hegyi Barnabás. (4 győzelem, 0 vereség).

Sport

 1. Kosárlabda-utánpótlás: megkezdődtek az egyeztetések

  Az elmúlt hetekben sokan figyelemmel kísérték az Alba Regia SC és a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia nyilvánosság előtt zajló vitáját. A város kérésére a héten tárgyalóasztalhoz ültek a felek. Az Önkormányzat örül, hogy előrelépés történt, hiszen ez a gyerekek és a fehérvári kosárlabdasport érdeke. A munkacsoport által tárgyalt témákból is látszik, hogy vannak még nyitott kérdések. 

  2018.09.20.
 2. Takács Boglárka és Endrész Klaudia ARAK-os atléták is letették az olimpiai esküt

  A fővárosban ünnepélyes keretek között fogadalmat tettek a 17 nap múlva, október 6-án kezdődő Buenos Aires-i, 3. Nyári Ifjúsági Olimpiai Játékokra készülő magyar sportolók. A 79 fős csapatot dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár és Kulcsár Krisztián, a MOB elnöke is köszöntötte.

  2018.09.20.
 3. Nikolics: Ha nyerünk, álmodhatunk nagyobb dolgokról is!

  Megtartották a csütörtöki, MOL Vidi FC – BATE Boriszov Európa-liga csoportmérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatót, a meccs helyszínén, a Groupama Arénában. A Vidi vezetőedzője, Marko Nikolics, valamint Pátkai Máté beszélt várakozásairól a csoportkörös debütálás kapcsán.

  2018.09.19.
 4. Több mint száz hallgató vett részt az első felsőoktatási sportnapon

  Első alkalommal vettek részt felsőoktatási sportnapon a fehérvári képzési hellyel rendelkező egyetemek hallgatói. A Bregyó-közi Sportcentrumban fociban, streetballban és strandröplabdában is összemérhették erejüket.

  2018.09.18.

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak