A Magyar Kupa döntőjében is összecsap az Alba Fehérvár a Körmenddel

Kisorsolták a február 16-18-án Debrecenben rendezendő kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntő párosítását. A döntőbe a bajnokságban első nyolc helyen álló csapat jutott, így az Alba Fehérvár is. A fehérváriak a kupadöntő első napján az EGIS-Körmenddel játszanak, ha győznek, a Szolnok-Kecskemét práharc továbbjutója vár rájuk a négy között.
2018.01.09. 11:22 |

A Magyar Kupa nyolcas döntőjének első körében február 16-án PVSK - Falco (13.00), ZTE - Atomerőmű SE (15.30), Alba Fehérvár - Körmend (18.00) és Kecskemét - Szolnok (20.00) mérkőzéseket rendeznek a debreceni Főnix-csarnokban. Másnap a továbbjutók 15.30-kor és 18.00-kor elődöntőznek, a pénteki első kettő és második kettő meccs győztesei játszanak egymás ellen (tehát a Szolnokkal is egy ágon van a Fehérvár). Február 18-án vasárnap 15.00-kor lesz a bronzmérkőzés, 17.30-kor pedig a döntő.

A fehérváriak címvédőként utaznak Debrecenbe. Érdekesség, hogy az Alba és a Körmend a bajnokságon kívül a FIBA-Európa-kupa második csoportkörében is találkozik kétszer, ehhez jön a Magyar Kupa-párharc. Várhatóan a bajnoki középszakaszban is lesz két meccsük, vagyis a rájátszás előtt hétszer is játszhat egymással a két patinás klub, és akkor egy play-off párharc lehetőségéről még nem is beszéltünk...

Sport

A legszebb pillanatok

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak