A MadárFészekben folytatták a felkészülést az OB-ra a fiatal fehérvári ökölvívók

A jövő héten megrendezésre kerülő országos bajnokságra való felkészülés jegyében Budapestre, az Erdei Zsolt „Madár” nevével fémjelzett ökölvívó akadémiára látogattak a Varkocs György Box Club utánpótlás korú versenyzői, ahol jó hangulatban kemény csatákat vívtak.
2019.10.09. 14:29 |

Nagy Evelin (junior, 57 kg, magyar bajnok), címét megvédeni utazik Egerbe az elkövetkező héten, míg Balogh Bálint (junior, 60kg) hosszabb sérülést követően egy súlycsoporttal feljebb, a lehető jobb szereplésért indul csatába.

Tórizs László, Major László és Lakatos Viktor újoncként, Zsuzsics Márton visszatérőként száll ringbe, Egerben, október 16-19 között.

Sport

 1. Remek meccseken győztek a MÁV röpisei a női és férfi élvonalban is

  Megnyerte első bajnokiját a MÁV Előre-BERICAP a női NB I Liga alapszakaszban. A 3:1-re végződött mérkőzésen a Gödöllői RC volt az ellenfél. A férfiak drámai csatában, döntő játszmában fordítva verték a DEAC-ot, vagyis a MÁV mindkét csapata győzelemmel kezdte a szezont.

  2019.10.14.
 2. Tizenkilenc másodperc után vezetést szerzett, végül kikapott a Hydro Fehérvár AV 19

  Nem tudta megszakítani rossz szériáját a Bolzano ellen a Volán, amely első kapuralövéséből megszerezte a vezetést. Igaz emberhátrányok tömkelegében kellett helytállnia. A záróharmadban a hosszabbításért küzdött Hannu Jarvenpaa együttese, amely végül 4-3-ra kikapott. Sorozatban hatodik meccséükön maradtak pont nélkül Kógerék.

  2019.10.13.
 3. Serbán Henrik kiütéssel diadalmaskodott a salgótarjáni Felix Promotion profi box gálán

  Technikai KO-val zárta le második profi - eredetileg négy menetesre kiírt - megmérettetését Serbán Henrik (2-0, 1 TKO), aki a Felix Promotion International szombati, salgótarjáni profi box gáláján diadalmaskodott idő előtt a szlovák Henrich Herak felett. 

  2019.10.13.
 4. Rengeteg büntetővel győzött a Pécs az Alba Fehérvár ellen

  A kosárlabda bajnokság harmadik fordulójában elszenvedte első verségét az Alba Fehérvár. Pécsen végig szoros meccsen, az ellenfélnél jobban dobva és több lepattanót szedve is kikaptak a fehérváriak, akik ellen negyvenháromszor dobhatott büntetőt a PVSK.

  2019.10.12.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak