A Kyndrylt választották a 2023-as év Felelős Munkaadójának

A világ legnagyobb informatikai infrastruktúra-szolgáltatóját, a Kyndrylt választotta a 2023-as év Felelős Munkaadójának az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. Az IT vállalat kiemelkedő gyakorlataiért kapott elismerést, ideértve a befogadó kultúra elősegítéséért, amely rugalmas munkavégzést biztosít a munka és a magánélet egyensúlyának érdekében, továbbá prioritásként kezeli a munkavállalói készségfejlesztést.
2023.12.20. 21:59 |
A Kyndrylt választották a 2023-as év Felelős Munkaadójának

A Kyndryl további két díjat is átvehetett más kategóriákban, amelyek elismerik a cég képességét költséghatékony és innovatív megoldások kidolgozására és bevezetésére, valamint díjazzák, mint vonzó munkahelyet a 30 év alatti tehetségek számára.

Az OFA korábban, 2023. júliusában arany minősítéssel ismerte el a Kyndrylt Felelős Munkaadóként. A minősítés a vállalat kilenc dimenzióban történő értékelésén alapul, amelyek az alkalmazottak jólétére összpontosítanak.

"A Kyndryl egy emberekre összpontosító vállalat. Az munkatársainktól kapott visszajelzések, együtt a OFA elismerésével, aláhúzzák felelős munkaadói elkötelezettségünket” – mondta Presszer Péter, a Kyndryl Magyarország „Delivery Leadership” alelnöke. "Azonban ez egy út, ahol folyamatosan fejlesztenünk kell munkahelyünket, és kell vállalati kultúránkat. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy olyan vállalat része lehetek, amely ténylegesen tiszteli, fejleszti, értékeli dolgozóit, és gondoskodik embereiről."

"A gondoskodással kezelt és elégedett munkaerő létfontosságú szerepet játszik a vállalatok termelékenységének, teljesítményének és versenyképességének fokozásában, miközben hozzájárul a gazdasági növekedéshez. Ugyanakkor úgy véljük, hogy a felelős munkaadók nemcsak a legjobb tehetséget vonzzák, hanem ügyfelek és üzleti partnerek bizalmát is kivívják" – mondta Almási Erzsébet, az OFA vezérigazgatója. "Gratulálunk a Kyndrylnek vezető szerepéhez és felelős munkaadóként való helytállásához, amellyel elkötelezett a munkavállalók jóléte és fejlődése iránt."

A Kyndrylről

A Kyndryl több mint 60 országban, köztük Magyarországon Székesfehérváron is, több ezer vállalati ügyfelet szolgál ki. A vállalat a világ mindennapi működéséhez elengedhetetlen bonyolult, kritikus információs rendszereket tervez, épít, kezel és modernizál.

Gazdaság

 1. Konferencia az energiatárolásról

  Napjainkban az alternatív energiatermelés forradalmi lendülettel bontakozik ki, amelyben az energiatárolás kérdése kulcsfontosságú szerepet játszik a jövőre nézve. Ezen megoldások áttekintésére rendezi meg a Power Charge Zrt. immáron második alkalommal az Energiatárolás Jövője szakmai konferenciát és kiállítást 2024. március 6-7. között Székesfehérváron.

  2024.02.23.
 2. Válaszd a szakképzést!

  A 2024/25-ös tanévre vonatkozó hasznos információkkal segíti a középiskolai továbbtanulás előtt álló diákokat és szülőket a Székesfehérvári Szakképzési Centrum. A következő fontos határnap február 21-e, a jelentkezési lapok leadási határideje. A szakképzésben elérhető lehetőségekről részletes tájékoztató is olvasható az SZFSZC weboldalán.

  2024.02.18.
 3. Stabilitás, biztonság és fejlődés

  Székesfehérvár Közgyűlése csütörtöki ülésén elfogadta a város 2024. évi költségvetését. A büdzsé stabil, biztonságos működéssel és városüzemeltetéssel, állami és helyi forrásokból megvalósuló fejlesztésekkel, jelentős önkormányzati intézményi béremelésekkel és komoly tartalékképzéssel számol adósságállomány és hitelfelvétel nélkül.

  2024.02.15.
 4. Vállalkozásfejlesztés mesterképzés

  Az Óbudai Egyetem Keleti Károly Gazdasági Kar online tájékoztatót szervez a Székesfehérváron 2024. szeptemberében induló Vállalkozásfejlesztés mesterszak bemutatására február 8-án csütörtökön 17.00 óra kor, csatlakozni ezen a linken lehet. 

  2024.02.08.