A korábbi bajnok és kupagyőztes visszatért az Alba Fehérvárhoz

Szabó Zsolt személyében megvan az Alba Fehérvár első nyári gazolása. A center 2013-ban bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet is ünnepelhetett a fehérvári kosarasokkal, a legutóbbi idényeket pedig Zalaegerszegen töltötte.
2021.06.09. 13:17 |

A 202 centi magas, leginkább 4-es poszton játszó játékos fehérvári bajnoki címe óta megfordult Pakson, játszott Svédországban, majd öt évet húzott le Zalában. Most ismét az Alba Fehévár kosarasa lett.

"Örömmel igazoltam Fehérvárra, profi klubhoz kerülök. Kellemes emlékeket őriztem az Albáról, az itt töltött egy évem alatt mindent megnyertünk a hazai porondon, amit lehetett, remélem, a folytatásban is sikeresek leszünk. Öt éven át játszottam Zalában, ahol végig jól éreztem magam, otthonra leltünk a családdal, azonban úgy gondoltam, a kosárlabda miatt váltani szeretnék. Több megkeresésem volt, az Alba ajánlatára mondtam igent, gyorsan megállapodtunk. Itt a cél mindig az aranyérem, de a dobogó feltétlenül, biztosra veszem, olyan csapatunk lesz, amellyel harcban leszünk az előkelő helyezésekért" - nyilatkozta Szabó Zsolt a klub honlapján.  

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak