A JóPont Alapítványnak mindig van egy jó ügye Fehérváron is

 „Ha van egy otthonülő nagymamád/nagypapád, akkor feltétlenül bíztasd arra hogy a korosztálya körében mozgassa át magát, cseréljen receptet, érezze jól magát és mozduljon ki otthonról!” – így adta hírül a JóPont Alapítvány, hogy az általuk életrehívott, immár Székesfehérváron is megtalálható JóPont Adománybolt bevételéből ingyenes gerinctornát biztosítanak júliusban és augusztusban a fehérvári senioroknak, akiket a Köfém Művelődési Házban várnak hétfőnként.
2023.07.14. 16:46 |
A JóPont Alapítványnak mindig van egy jó ügye Fehérváron is

A Szépréti Krisztina és Jócsák Éva által létrehozott alapítvány célja, hogy a megunt, már nem használt játékok, ruhák, konyhai kellékek, azaz minden, ami egy háztartásban van, az adományboltokon keresztül találjon új gazdára.

Az Agárdon és most már városunkban is található apró kis üzletbe betérő adományozók és vásárlók jó ügyeket támogatnak, legye szó természeti kincseinek megőrzéséről, a komposztálás népszerűsítéséről, iskolai könyvtárak bővítéséről vagy családsegítésről. Az ÖKK Podcast legfrisseb adása a Sarló utca 11/D szám alól jelentkezik.

Interjú