A Hydro Fehérvár AV19 sima győzelemmel szakította meg a rossz sorozatát

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongozói a cseh HK Znojmo együttesét látták vendégül a Raktár utcában. Négy vesztes mérkőzés rossz szériáját akarták megszakítani. Megtették, mégpedig sima győzelemmel.
2021.12.03. 21:32 |

Hydro Fehérvár AV19-HK Orli Znojmo 5-1 (1-0, 2-1, 2-0)

A nyitány nem volt biztató, az első 5 perc a vendégeké volt, beszorították a kapujuk elé a Hydro csapatát. Helyzeteik is voltak, de gólt nem szereztek. Nem úgy a 6. percben Campbell, aki a kék vonal közeléből kapura lőtt, a korong megpattant és a kapuba csúszott, 1-0. Kiegyenlített játék mellett teltek a percek, a Volán folényével, de több találat már nem esett.

A középső játékrészben újra a csehek léptek fel kezdeményezően, a 25. percben Atkinson lépett ki Erdély passzával, a kapust is kicselezve szép góllal növelte az előnyt, 2-0. A játék során a 26. percig két emberhátrányt is kivédekeztek a fehérváriak, a harmadikat már nem tudták, Matus szépített, 2-1. Melegedett az a bizonyos pite, azonban Sarauer hűtötte, fújta, amikor a 35. percben óriási lövést zúdított a kapuba, 3-1. Ennyi is maradt az eredmény a játékrész végéig.

A harmadik harmadot már teljes egészében a láthatóan nagy erőfölényben játszó Hydro Fehérvár AV19 uralta. A 46. percben Bartalis megszerezte ebben a szezonban az első gólját – igaz, sérülés miatt nem sok találkozón játszhatott -, mégpedig nem is akármilyet, 4-1. Az 54. percben Mihály ugrott ki egyedül egy szép passzal, nem vacakolt sokat, kilőtte a felső sarkot. A fehérváriak megérdemelten nyertek ilyen arányban is, akár nyehettek volna nagyobb különbséggal, ha Kantor, a Znojmo kapőusa nem véd jól!

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak