A Honvéd Szondi mindkét asztalitenisz-csapata győzött

Újfent dupla győzelemmel zárta az elmúlt fordulót a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya. Az NB I-es csapat idegenben nyert rangadót, az NB III-as együttes pedig városi riválist múlt felül, tartva jó pozícióját a bajnokságban.
2019.02.14. 10:20 |

Az NB I-es csapat Budapestre látogatott a Pénzügyőr alakulatához. Nehéz mérkőzésre volt kilátás, mivel az őszi szezonban hazai pályán a koronázó városiak szoros 10:8-as arányban tudtak diadalmaskodni. Ezúttal mindkét páros győzelemmel alapozta meg a mérkőzés alakulását. Az egyéni összecsapások során is végig tartották a meggyőző különbséget, ezáltal kialakítva a nagyszerű végeredményt. Ezzel a győzelemmel tovább erősítette a dobogós helyezését az NB I nyugati csoportjában az együttes.
Pénzügyőr-Honvéd Szondi, 5:10,
2 páros, egyéni: Jakab Gábor 4, Domokos Győző 2, Both Levente illetve Engelmann Zsolt 1-1 győztes mérkőzéssel járultak hozzá a kialakult sikerhez.

A Szondi második vonalának nem kellett messze utaznia, ugyanis városi rangadó következett az NB III-as versenykiírás szerint. A Szondi csapata eddig is nagyon magabiztosan menetelt előre és ez most sem történt másképp. Kiegyensúlyozott játékkal 13:5-ös győzelmet zártak a Kodolányi játékosai ellen. Ezzel a győzelemmel stabilan tartja az együttes a tabellán elfoglalt második helyezését, továbbra is a bajnoki címre tör a gárda.
Kodolányi-Honvéd Szondi II., 5:13
egyéni: Slett József 4, Kovács Dávid 4, Kreizinger Máté 3, Dr. Volsik Tibor 2/2, csere után az utánpótlás korú Horváth Tibor kapott játéklehetőséget.

Sport

 1. Ismét lesz Rotpunkt Nehézségi Falmászó Verseny Székesfehérváron

  Ötödik alkalommal szervezi meg Nehézségi Falmászó Versenyét március utolsó hétvégéjén a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület az István Király Általános Iskolában. A Minitől (-2010) a Senior kategóriában versenyzők részére az előnevezés március 21-én, csütörtökön zárul, de lehetőség lesz még a versenynapon is a mászókhoz csatlakozni.

  2019.03.20.
 2. Amatőr box - öt fehérvári versenyző öt érmet szerzett a X. Nemzetközi Szalacska Kupán

  Öt versenyzővel nevezett a Varkocs György Box Club a X. Nemzetközi Szalacska Kupára. A Magyar Ökölvívó Szakszövetség versenyén Németh Zsolt (serdülő, 52 kg) bajnok lett, Balogh Bálint (junior, 60 kg) bronzérmet szerzett. Nagy Evelin (junior, 57 kg) a döntőig menetelt, ott viszont vereséget szenvedett, így ezüstéremmel térhetett haza. Major Milán (ifi 64 kg) szintén döntőt vívott, ahol kiütéssel nyert és Lénárt Péter (felnőtt +91 kg) szintén bajnok lett.

  2019.03.20.
 3. Hiába a kétgólos előny, végül kikapott a Fehérvár AV19 Salzburgabn

  Két harmad után úgy tűnt, remek játékkal visszaveheti a pályaelőnyt a Fehérvár AV19 a Red Bull Salzburgtól az EBEL negyeddöntőjében. Az utolsó játékrészt azonban hárommal nyerték a hazaiak, így a meccset is behúzták és a továbbjutás küszöbére léptek.

  2019.03.19.
 4. Karate: fehérvári éremdömping a diákolimpia selejtezőjében

  Vasárnap Várpalotán, a városi sportcsarnokban rendezték a kyokushin karate diákolimpia nyugat-magyarországi selejtezőjét. A formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban összesen 375 nevezés érkezett, a tét pedig nem volt kisebb, mint az országos döntőn való szereplés jogának kivívása.

  2019.03.18.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak