A Honvéd Szondi mindkét asztalitenisz-csapata győzött

Újfent dupla győzelemmel zárta az elmúlt fordulót a Honvéd Szondi asztalitenisz szakosztálya. Az NB I-es csapat idegenben nyert rangadót, az NB III-as együttes pedig városi riválist múlt felül, tartva jó pozícióját a bajnokságban.
2019.02.14. 10:20 |

Az NB I-es csapat Budapestre látogatott a Pénzügyőr alakulatához. Nehéz mérkőzésre volt kilátás, mivel az őszi szezonban hazai pályán a koronázó városiak szoros 10:8-as arányban tudtak diadalmaskodni. Ezúttal mindkét páros győzelemmel alapozta meg a mérkőzés alakulását. Az egyéni összecsapások során is végig tartották a meggyőző különbséget, ezáltal kialakítva a nagyszerű végeredményt. Ezzel a győzelemmel tovább erősítette a dobogós helyezését az NB I nyugati csoportjában az együttes.
Pénzügyőr-Honvéd Szondi, 5:10,
2 páros, egyéni: Jakab Gábor 4, Domokos Győző 2, Both Levente illetve Engelmann Zsolt 1-1 győztes mérkőzéssel járultak hozzá a kialakult sikerhez.

A Szondi második vonalának nem kellett messze utaznia, ugyanis városi rangadó következett az NB III-as versenykiírás szerint. A Szondi csapata eddig is nagyon magabiztosan menetelt előre és ez most sem történt másképp. Kiegyensúlyozott játékkal 13:5-ös győzelmet zártak a Kodolányi játékosai ellen. Ezzel a győzelemmel stabilan tartja az együttes a tabellán elfoglalt második helyezését, továbbra is a bajnoki címre tör a gárda.
Kodolányi-Honvéd Szondi II., 5:13
egyéni: Slett József 4, Kovács Dávid 4, Kreizinger Máté 3, Dr. Volsik Tibor 2/2, csere után az utánpótlás korú Horváth Tibor kapott játéklehetőséget.

Sport

 1. Temes Bernadett szerződést hosszabbított az Alba Fehérvár KC-vel

  A fehérvári női kézilabda-csapat honlapján jelentette be, hogy a bajnokságban hetedik helyen végzett klub szerződést hosszabbított rutinos, válogatott irányítójával, Temes Bernadettel, aki így további egy évig biztosan az Alba FKC színeiben játszik.

  2019.05.23.
 2. Öreghegyi Novatlon a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetséggel

  A gyaloglás és a Nordic walking szerelmeseinek rendezett tájékozódási versenyt a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség. Az Öreghegyi túrának állomása volt a Bory-vár, a Milleniumi emlékmű, a Lehel utcai szabadidőpark és a Túrózsáki úti sportcentrum is.

  2019.05.23.
 3. Sárkányhajó-verseny lesz általános,- és középiskolások számára a Csónakázó-tavon

  A Magyar Kajak-Kenu Szövetség és a Vitál Club Sportegyesület június 5-én és június 12-én, szerdai napokon sárkányhajó-versenyt szervez általános,- és középiskolások számára a fehérvári Csónakázó-tavon. Jelentkezni lehet a vitalclub@vitalclub.hu e-mail címen, a Vitál Club Sportáruházban (Királysor 60.) vagy a Csónakázó-tavon Szipola Antalnál létszám, korcsoport és javasolt időpont megjelölésével.

  2019.05.22.
 4. Jól sikerült versenyek vannak Czipó Vivien mögött

  A darts sportág egyik legnagyobb magyarországi tehetsége, a tizennyolc éves iszkaszentgyörgyi Czipó Vivien több nemzetközi viadalon is bizonyította képességeit az elmúlt hetekben. Dániában, majd Lengyelországban is értékes világranglista pontokat és helyezéseket gyűjtött.

  2019.05.22.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak