A hétvégén ismét Székesfehérvár Rallye

Az országos ralibajnokság harmadik futamát rendezik szombaton, és vasárnap Székesfehérváron, illetve a környékbeli pályákon. A Székesfehérvár Rallye-ra több mint 130 páros adta le nevezését.

2019.06.06. 14:34 |

Az első osztályban hetven páros startol majd el szombaton, míg a Rallye2-ben több mint hatvan autó nevezett. Az ORB mezőnyére tizenkét gyorsasági szakasz, valamint szombaton délután a SuperSpecial vár. Ez utóbbi 18:46-kor kezdődik, és ahogy a szurkolók, nézők megszokhatták már, ezúttal is a Palotai úton száguldanak, szlalomoznak majd a versenyzőpárosok. A Székesfehérvár Rallye ebben az esztendőben kifejezetten nézőbarát lesz, hiszen az eddigi legkompaktabb fehérvári futamot rakták össze a szervezők: a szervizpark, és a célceremónia is a MOL Aréna Sóstó parkolójában lesz berendezve. A verseny szombaton 13:06 perckor kezdődik a Pusztavám – Kőhányás szakasszal, míg az utolsó gyorsaságit vasárnap 18:56-kor indítják útjára, az első osztály eleje fél nyolc előtt pár perccel érkezik meg a céldobogóhoz.

Sport

 1. Balogh Bálint arany,- Nagy Evelin ezüst,- Lakatos Viktor bronzérmes a junior box ob-n

  Az elmúlt héten szerdától szombatig Egerben találkoztak Magyarország legjobb junior korú ökölvívói az országos bajnokságon, ahová Turós Arnold, a Varkocs György Box Club és az Arnold Boxing Team vezetőedzője idén öt versenyzővel indult útnak, akik közül Balogh Bálint magyar bajnok, Nagy Evelin ezüst, Lakatos Viktor pedig bronzérmes lett.

  2019.10.21.
 2. A nők a bajnokságban, a férfiak a kupában győztek a röpiseknél

  Második bajnokiján második győzelmét aratta a MÁV Előre-BERICAP a női röplabda NB I Liga alapszakaszának 2. fordulójában. Orosz Bianka és társai a Szent Benedek Röplabda Akadémiát verték 3:2-re hazai közegben. A férfiak a kupában játszottak és kerültek előnybe.

  2019.10.21.
 3. Bronzérmet szereztek a fehérvári rögbis hölgyek a Kincsem Park pályaavatóján

  Vasárnap játszották a tornarendszerű női rögbi bajnokság második fordulóját Budapesten, a Kincsem Parkban, a Magyar Rögbi Szövetség új, hivatalos pályáján. Huszti Katalin, az Exatlon győztese - korábban a Fehérvár Rugby Club bajnokcsapatának tagja - kölcsönjátékosként újra magára öltötte a korábban kilencszeres bajnok csapat mezét.

  2019.10.21.
 4. Ouzas káprázatos teljesítménye győzelmet ért a Volánnak a Capitals ellen

  Elképesztő különbség volt a kapura lövések számát tekintve a vendég bécsiek javára, de hiába próbálkoztak harmincöttel (!!) többször, csak egy gólt ütöttek a bombaformában védő Ouzasnak. A Fehérvár pedig sokkal jobban sáfárkodott kevés helyzetével, így a Salzburg után a Vienna Capitalst is legyőzte, tökéletes hétvégét produkálva.

  2019.10.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak