A hétvégén ismét Székesfehérvár Rallye

Az országos ralibajnokság harmadik futamát rendezik szombaton, és vasárnap Székesfehérváron, illetve a környékbeli pályákon. A Székesfehérvár Rallye-ra több mint 130 páros adta le nevezését.

2019.06.06. 14:34 |

Az első osztályban hetven páros startol majd el szombaton, míg a Rallye2-ben több mint hatvan autó nevezett. Az ORB mezőnyére tizenkét gyorsasági szakasz, valamint szombaton délután a SuperSpecial vár. Ez utóbbi 18:46-kor kezdődik, és ahogy a szurkolók, nézők megszokhatták már, ezúttal is a Palotai úton száguldanak, szlalomoznak majd a versenyzőpárosok. A Székesfehérvár Rallye ebben az esztendőben kifejezetten nézőbarát lesz, hiszen az eddigi legkompaktabb fehérvári futamot rakták össze a szervezők: a szervizpark, és a célceremónia is a MOL Aréna Sóstó parkolójában lesz berendezve. A verseny szombaton 13:06 perckor kezdődik a Pusztavám – Kőhányás szakasszal, míg az utolsó gyorsaságit vasárnap 18:56-kor indítják útjára, az első osztály eleje fél nyolc előtt pár perccel érkezik meg a céldobogóhoz.

Sport

 1. Gyulai Memorial - Visszatérő világsztárok Székesfehérváron

   Férfi és női 400 m gáton, férfi magasugrásban és hármasugrásban, valamint női távolugrásban is újra indulnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a már a fehérvári közönség által megismert világsztárok. Az idei Gyulai Memorialt július 9-én rendezik.

  2019.06.14.
 2. A HFL elődöntőjéért játszik a Fehérvár Enthroners szombaton

  Wild card mérkőzés vár a fehérvári amerikai futball-csapatra hazai pályán, szombaton 15 órától. Az Enthroners ellenfele a tavalyi nagydöntős Miskolc Steelers lesz, a győztes bejut a HFL elődöntőjébe, a vesztes számára véget ér a szezon.

  2019.06.14.
 3. Szombathelyen is kiválóan szerepeltek a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület versenyzői

  Hétvégén Szombathelyen jártak a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület versenyzői a Mászóka Magyar Nehézségi Kupafordulóján, ahol a következő eredmények születtek: gyermek lány kategóriában Juhász Tamara aranyérmes lett, Pajor Natália a negyedik helyen végzett. A serdülő fiúknál Hegedüs-Krisó Dénes bronzot nyert, Pajor Vince az ötödik helyen zárt. Sarok Eszter az ifik között ezüstöt szerzett, míg a nyílt női kategórát a nyolcadik helyen zárta.

  2019.06.13.
 4. Visszaszerezné a csapatbajnoki címet a Fehérvár Kiskút Tenisz Klub

  Két éve állt először össze bajnokesélyes női teniszcsapat a Kiskút úti klub színeiben, és rögtön meg is nyerte a Szuper Ligát. Tavaly a nagy ellenfél MTK diadalmaskodott, most pedig szeretnének visszavágni a fehérváriak.

  2019.06.13.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak