A héten ezekben az utcákban zajlik Fehérváron a közvilágítás korszerűsítése

A város teljes területén több mint 11 ezer lámpatestet cserélnek LED-esre a közvilágítás korszerűsítésének keretében. A lámpatestek üzembiztosabban és jelentősen, várhatóan több 50 %-kal csökkentett energiafogyasztással működnek. A régi lámpatesteket a Roneko Kft. munkatársai cserélik, a munkálatok várhatóan év végéig fejeződnek be.
2023.06.05. 11:10 |
A héten ezekben az utcákban zajlik Fehérváron a közvilágítás korszerűsítése

A június 5., hétfő és június 11., vasárnap közötti időszakban az alábbi utcákban végzik a lámpatestek cseréjét a közvilágítás-korszerűsítési program keretében Székesfehérváron:

Mezei út, Nagyváradi utca, Úrhidai út, Gánts Pál utca, Gellért újsor, Hübner András utca, Kelemen Béla utca, Halász utca, Kodolányi János utca, Horog utca, Beszédes József utca, Tasnádi utca, Béla út, Bory tér, Csala-811 j. út, Nagyszombati út, Nyitrai út, Pozsonyi út, Túrózsáki út, Zombori út, Zsolnai út, Zsombolyai utca, 7-es út, Batthyány utca, Csíkvári út, Dráva utca, Kassai út, Kikindai utca, Kiskút útja, Móri út, Sárkeresztúri út, Seregélyesi út, Vásárhelyi utca, Zichy liget, Zrínyi utca.

A munkálatokat emelőkosaras autók segítségével több csapat végzi az említett utcákban. Az érintett szakaszokon kérik a forgalomban résztvevők fokozott figyelmét! Megértésüket és együttműködésüket köszönik!

Közlemények

 1. Hétfőig lehet pályázni

  Szeptember 25-ig lehet jelentkezni azokra az ösztöndíjpályázatokra, melyeket Székesfehérvár Önkormányzata hirdetett meg újra a helyi fiatalok támogatása érdekében. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj, valamint az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíj esetében is jövő hétfő a beérkezési határidő.

  2023.09.22.
 2. Fogadóóra a Liget soron

  Szeptember 26-án, kedden fogadóórát tart Szigli István. A 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője ezúttal a Liget soron, a Vörösmarty Iskolában várja a lakókat.

  2023.09.22.
 3. Elhalasztják a Lecsófesztivált!

  A hétvégére várható nagyon kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztják a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. A szervezőkkel egyeztetve október 1-jén, vasárnap pótolnák a programot - erről dr. Cser-Palkovics András polgármester adott hírt közösségi oldalán.

  2023.09.21.
 4. Éjfélig lehetnek nyitva

  Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy – a hétvégi közösségi programokra tekintettel – az I. díjövezetben működő vendéglátó egységek kitelepülései 2023. szeptember 22-én, pénteken és szeptember 23-án, szombaton legkésőbb 24 óráig tarthatnak nyitva. Kérik az üzemeltetőket, hogy tartsák be a szabályozásban foglalt nyitvatartási időt, egyben köszönik mindenki türelmét és megértését.

  2023.09.21.