A fiúknál Korea nyerte a váltót, a magyarok tizenkettedikek

A férfiak váltójával folytatódott a junior öttusa világbajnokság. A magyar csapatban a volános Farkas Martin mellett Tomaschof Soma szerepelt, a mieink közepes úszással és jó vívással kedztek. A lovaspályán azonban hibáztak, így csak tizenkettedikként várhatták a komibált számot. Végül ez a helyezés maradt a nevük mellett, a világbajnokságot pedig Korea nyerte.
2017.08.09. 17:34 |
Szerdán a fiú váltónak magasan volt a léc a lányok keddi sikere után, de Tomaschof Soma és a Volán Fehérvárban öttusázó Farkas Martin állt a kihívás elé. Úszásban ugyan csak tizenegyedikek voltak a magyar fiúk, vívásban azonban jól teljesítettek, negyedikként végeztek. Két szám után ötödik helyen álltak, ám sajnos a lovaspályán nem remekeltek. A verőhibák pedig megbosszulták magukat, csak három váltót sikerült megelőzni ebben a számban és visszaestek Farkasék összetettben is. Tizenkettedikként indultak a futás-lövészet kombóban, negyven másodperccel az élen álló oroszok után. Ezt a pozíciót jegyezhettük fel a végén is a nevük mellett, mert bár álltak jobban is, az utolsó lövészetnél Tomaschof „bent ragadt” a lőállásban. „Csalódás volt ez a szereplés, többet vártunk magunktól. A lovaspályán olyan hibát követtem el, amilyet kisebb versenyen sem szabad, nemhogy egy vébén” - kesergett Farkas Martin.
A vébé tehát egy jó és egy kevésbé jó nappal indult magyar szempontból, a folytatásban szombaton és vasárnap lesz a női, illetve férfi döntő, hétfőn a mix váltó.

Sport

 1. Szombaton egész nap a profi táncosoké a Köfém-csarnok

  A versenytánc magyar élmezőnyének részvételével rendezi meg a Laguna Kulturális és Tánc Sport Egyesület a XVII. Lászlóvill Kupa Táncversenyt, 2018. március 24-én szombaton 10 órától, a Köfém Sportcsarnokban. Egész nap tart majd a program.

  2018.03.23.
 2. Történelmi szezon előtt a Fehérvár Enthroners, szombaton rajt!

  Március 24-én, szombaton megkezdi szereplését a HFL-ben, a magyar csúcsligában a Fehérvár Enthroners. A kiadott időponthoz képest egy órával később, 15 órakor kezdődik a mérkőzés. A székesfehérvári amerikai futball-csapat két év alatt jutott fel a legmagasabb osztályba, és idén a magyar élvonal mellett az osztrák divízió IV-ben is megméretteti magát.

  2018.03.21.
 3. Hozta a kötelezőt az Alba a MAFC ellen a kosárbajnokságban

  Egy kellemetlen jászberényi vereség után a sereghajtó MAFC ellen javíthatott az Alba Fehérvár a kosárlabda-bajnokságban.A fővárosiak nem nagyon tudták megállítani támadásban a Mohammed vezette hazaiakat, már szünetig csaknem hatvan pontot dobott az Alba. Később hússzal is vezettek a fehérváriak, de a védekezés kihagyásai miatt sok pontot kaptak. A győzelmet nem fenyegette veszély az alapszakasz utolsó hazai mérkőzésén.

  2018.03.21.
 4. Juhász Roland a Hivatásos Labdarúgók Szervezete új elnöke

  Az elnöki posztot nyolc éven át betöltő, ám egyéb feladatai miatt leköszönő ferencvárosi Gera Zoltán helyére a tagság ellenszavazat nélkül megválasztotta Juhász Rolandot, a Videoton csapatkapitányát a Hivatásos Labdarúgók Szervezete elnökének.

  2018.03.20.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak