Február 28-ig pályázhatnak a Tóth-ösztöndíjra a felsőoktatási intézmények hallgatói

A felsőoktatási intézményekben tanuló hallgatók 2024. február 28-ig nyújthatják be pályázataikat a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíjra. Az elbírálásnál a 2023. évi őszi félév tanulmányi eredményeit veszik figyelembe.
2024.02.20. 07:24 |
Február 28-ig pályázhatnak a Tóth-ösztöndíjra a felsőoktatási intézmények hallgatói

A Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj pályázat részletes tájékoztatója ITT tölthető le!

Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával ismét meghirdette a fiatalokat támogató, több korosztálynak szóló ösztöndíjpályázatait a Tóth István és Tóth Terézia Ösztöndíj Közalapítvány. A cél, hogy segítsék a köznevelési intézményben tanuló, jó tanulmányi eredményt elért székesfehérvári fiatalokat, akik szociális helyzetük miatt rászorulnak erre.

Az általános és középiskolás korosztály számára megítélt ösztöndíjakat decemberben átadták, a felsőoktatási intézmények hallgatói pedig 2024. február 28-ig nyújthatják be pályázataikat a 2023. évi őszi félév tanulmányi eredményei alapján, az adatlap kitöltésével és aláírásával, valamint az adatlapon jelölt mellékletek csatolásával. Tanulmányi követelmény évfolyamtól függetlenül a 4,2-es átlag. A pályázatokat 2024. március 31-ig bírálják el.