A Fehérvári Herosz Állatotthonnak is gyűjt támogatást a 365 kiskedvenc projekt

A "365 kiskedvenc" nevű projektet Vincze Márton karikaturista hívta életre, aki az év minden napján lerajzol egy házi kedvencet, ezzel jelentős összeghez juttatva a menhelyeket.
2021.01.05. 10:13 |

Aki szeretne kedvencéről egy remek karikatúrát, és egyben szeretné támogatni a Fehérvári Herosz Állatotthont, november hónapra jelentkezhet be.

Az egész éven átívelő projekt alatt közel 2 millió forintot rajzol össze az alkotó, amelyből összesen 12 menhely részesül majd. A Fehérvári Herosz Állatotthonra novemberben kerül majd sor. A jótékonykodni vágyó gazdáknak az alkotóval kell felvenniük a kapcsolatot és befoglalniuk egy napot.

Fehérvári színes

 1. Iskola-előkészítő foglalkozás lesz február 3-án a Szent Imre Általános Iskolában

  A Szent Imre Általános Iskola és Óvoda szeretettel hívja és várja az iskolába készülő nagycsoportos óvodások szüleit - a vírushelyzet miatt korlátozottabb lehetőségek között - február 3-án.

  2021.01.23.
 2. A Fehérvár Hero nyerte ’Az Év Applikációja különdíjat’

  A városi felkérésre az Absurd Reklámügynökség által fejlesztett Fehérvár Hero applikációja 'Az Év Applikációja különdíjat' nyerte el. Az Év honlapja pályázatán ’A Közösség’ kategóriában elnyert oklevelét az országos roadshow keretében adták át. A tavaly októberben elindított applikáció különböző, Székesfehérvárral kapcsolatos feladatok teljesítésére hívta a játékos kedvűeket, ezzel is erősítve a helyi közösséget.

  2021.01.22.
 3. A Noé-hegyi Szent István Borlovagrend főborásza vágott vincevesszőt

  A vincevessző ünnepén Csóbor Balázs a Noé-hegyi Szent István Borlovagrend főborásza metszett szőlővesszőt, majd megvizsgálta a rügyek állapotát, hogy nem érte-e fagykár a szőlőt. Ugyancsak a rügyek alapján jósolt a várható termésről: megállapította, hogy a rügyek zöldek és átvészelték az elmúlt napok száraz fagyos időjárását. 

  2021.01.22.
 4. Székesfehérvár, a mi városunk! - bemutatták a 2021-es, gyermekrajzokból készült naptárt

  Rendhagyó keretek között mutatták ma be az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület (ARISZ) pályázatára beérkezett gyermekrajzokból összeállított 2021-es székesfehérvári naptárt. Az immár 22 éves hagyomány képanyagát felvonultató szabadtéri kiállítást Lehrner Zsolt alpolgármester és az ARISZ képviselője Róka Gyula nyitották meg a Fő utca 3. szám alatti márványcsarnokban.

  2021.01.20.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár