A fehérvári fogyasztókért - a Diófa, a B Dekor és az Aranyalma Cukrászda kapta a díjat

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért és Székesfehérvár Önkormányzata évről évre Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjban részesíti azokat a helyi cégeket, melyek tevékenységük során szem előtt tartják a felelősségteljes, etikus piaci magatartást. Idén a Diófa Étterem, a B Dekor Stúdió és az Aranyalma Cukrászda kapta az elismerést.
2018.03.20. 17:00 |

A Fehérvári Fogyasztókért Szakmai Díjra, idén is Székesfehérváron tevékenykedő egyéni és társas vállalkozásokat, nonprofit szervezeteket lehetett jelölni. Közülük választotta ki az alapítvány azt a kereskedőt, üzletet illetve gyártót, akit érdemesnek tartott az etikus és felelősségteljes piaci magatartása alapján az elismerésre. A díjat három kategóriában adományozták. Gyártás kategóriában MÉZES VARÁZS Kft, Aranyalma Cukrászda, szolgáltatás kategóriában a B Dekor Studió, kereskedelem kategóriában a Lucullus 3 Kft., Diófa Étterem kapta az elismerést.

Kedden délután Vargha Tamás országgyűlési képviselő, Róth Péter, Székesfehérvár alpolgármestere, Németh László, az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért elnöke, és Domokos Tamás kuratóriumi tag közösen méltatták a díjazottakat a Fehérvári Civil Központban.

A díjat a Fogyasztók Világnapjához kapcsolódóan adományozzák. A világnapot 1983 óta ünneplik világszerte. John F. Kennedy amerikai elnök 1962. március 15-én hirdetett ki egy történelmi nyilatkozatot, melyben a négy alapvető fogyasztói jogot (jog a biztonsághoz, az információhoz, a választáshoz és a képviselethez) foglalta össze, az évek során ezek száma nyolcra emelkedett (kibővült a meghallgatás, a kártérítés, az oktatás és az egészséges környezethez való joggal).

Kereskedelem kategória: Lucullus 3 Kft., Diófa Étterem

A Diófa Étterem családi vállalkozás, Madler László alapította 26 évvel ezelőtt. Madler László szakácsként kezdte pályafutását, és nagyon sok munkával küzdötte fel magát a beosztott szakácstól a konyhafőnöki, majd az üzletvezetői posztig. A cég nagy hangsúlyt fektet a szakmai képzésre, máig több mint 400 tanuló végezte két illetve három éves szakmai gyakorlatát az étteremben. Jelenleg Madlerné Kiss Ágnes fiával, ifj.Madler Lászlóval vezeti a vállalkozást.

Szolgáltatás kategória: B Dekor Stúdió

A B Dekor Stúdió 2001 óta tevékenykedik a dekorációs szakmában. A cég felkészült partnereivel áll meglévő és leendő ügyfelei rendelkezésére. A B Dekor Stúdió komplett megoldásokat kínál nyomdai és dekorációs munkákra tervezéstől a kivitelezésig, névjegykártyától az óriásplakátig. Bejczy Zsolt egyéni vállalkozó 2013 óta tagja a Magyarországi Dekoratőrök és Kirakatrendezők Országos Szövetségének.

Gyártás kategória: Mézes Varázs Kft., Aranyalma Cukrászda

Az Aranyalma Cukrászda 2003 óta fogadja vendégeit Székesfehérvár belvárosában. Finom és minőségi süteményekkel, édesség különlegességekkel várja az érdeklődőket. A termékek csak természetes alapanyagokból készülnek. Széles választékban kínálják a klasszikus recept szerint készült és házias jellegű termékeket, valamint a korszerű táplálkozási igényeket kielégítő süteményeket is. A cég vezetője Pass Szilvia mestercukrász.

Közélet

Eseménynaptár

2019. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek