A fehérvári Flash Aerobik SE versenyzőinek sikerei a Magyar Kupa második fordulójában

A hétvégén rendezték az idei szezon második Aerobik Magyar Kupa versenyét, a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvényközpontban. A versenyen székesfehérvári versenyzői is képviseltették magukat, és óriási bravúrokat hajtottak végre.
2019.05.14. 18:32 |

Bencze Eszter 12-14 évesek között aranyérmes, Bencze Emese felnőtt kategóriában bronzérmes lett, az EB-re készülő Klinszky Kíra 15-17 évesek kategóriában egyéniben a rendkívül erős mezőnyben az előkelő harmadik helyezést érte el, amíg Poscher Bálinttal (ajkai Forma Fitt SE versenyzője) az oldalán páros kategóriában aranyérmesek lettek.

A Flash Aerobik SE többi versenyzője a legtöbb kategóriában az első fordulóhoz képest több helyezést javítva, a nagyszámú mezőny első felében végzett. A felkészítést Légrádi-Pallós Gyöngyvér vezetőedző irányította, Bencze Emese pedig nem csak versenyzőként, hanem pontozóbíróként is segítette az egyesület munkáját.

Ezzel még nincs vége a kupasorozatnak, októberben Nyíregyházán lesz a 3. fordulót, amelyen eldől, hogy kik jutnak be a Magyar Kupa döntőjébe.

Sport

 1. Tizenkét fehérvári érem az atlétikai újonc és serdülő Ob-ról

  A 13-15 évesek országos bajnokságával zárult az korosztályos atlétikai nyári pályabajnokságok sorozata. Az ARAK atlétái az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedően szerepeltek: 6 arany, 3 ezüst, 3 bronzéremmel tértek haza Győrből, a sportág legnagyobb létszámú bajnokságáról.

  2019.07.16.
 2. A MÁV Előre SC röplabdázóinak sikereihez gratuláltak a Városházán

  A MÁV Előre SC NBI-be feljutott női, és az idei szezont szintén szép eredménnyel záró férfi röplabdázókat fogadta Székesfehérvár polgármestere pénteken a Városházán. Cser-Palkovics András a találkozó előtt egyeztetett a sportvezetőkkel a következő szezont érintő feladatokról, majd a Díszteremben gratulált, és köszönte meg a csapatok tagjainak az elmúlt időszakban nyújtott teljesítményt.

  2019.07.13.
 3. Kiütötte az FK Zetát a MOL Fehérvár, eldőlt a párharc az első meccsen

  Nem hagyott kétséget a Vidi, hogy melyik a jobb csapat: az Európa-liga első selejtező körében idegenben is öt gólt rúgott és simán nyert. Nego mesterhármasa már az első félidő első felében padlóra küldte a Zetát, a végén Juhász és Huszti is betalált. FK Zeta - MOL Fehérvár 1-5.

  2019.07.11.
 4. Új burkolatot kapott a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája

  A sportágat népszerűsíti, az egészséget szolgálja a Túrózsáki úti Szabadidőpark kosárpályája, amely új burkolatot kapott. A társaságiadó-kedvezmény adta lehetőségből megvalósult több mint 10 millió forintos fejlesztéshez az önrészt, mintegy 3 millió forintot Székesfehérvár Önkormányzata biztosította. A csütörtöki átadáson elhangzott, a Palotavárosban és a Halesz ligetben folytatódnak a fejlesztések.

  2019.07.11.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak