A fehérvári Flash Aerobik SE versenyzőinek sikerei a Magyar Kupa második fordulójában

A hétvégén rendezték az idei szezon második Aerobik Magyar Kupa versenyét, a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvényközpontban. A versenyen székesfehérvári versenyzői is képviseltették magukat, és óriási bravúrokat hajtottak végre.
2019.05.14. 18:32 |

Bencze Eszter 12-14 évesek között aranyérmes, Bencze Emese felnőtt kategóriában bronzérmes lett, az EB-re készülő Klinszky Kíra 15-17 évesek kategóriában egyéniben a rendkívül erős mezőnyben az előkelő harmadik helyezést érte el, amíg Poscher Bálinttal (ajkai Forma Fitt SE versenyzője) az oldalán páros kategóriában aranyérmesek lettek.

A Flash Aerobik SE többi versenyzője a legtöbb kategóriában az első fordulóhoz képest több helyezést javítva, a nagyszámú mezőny első felében végzett. A felkészítést Légrádi-Pallós Gyöngyvér vezetőedző irányította, Bencze Emese pedig nem csak versenyzőként, hanem pontozóbíróként is segítette az egyesület munkáját.

Ezzel még nincs vége a kupasorozatnak, októberben Nyíregyházán lesz a 3. fordulót, amelyen eldől, hogy kik jutnak be a Magyar Kupa döntőjébe.

Sport

 1. Kétgólos hátrányból egyenlített, de nem jutott be a kupadöntőbe a MOL Fehérvár

  Az idegenben elért 1-1 után a visszavágón hazai pályán hamar hátrányba került a MOL Fehérvár a Mezőkövesd elleni kupaelődöntőben. Sőt, a második félidő elején megduplázták előnyüket a vendégek, és a hatalmasat hajrázó Vidi erejéből csak egyenlítésre futotta. Így pedig idegenben lőtt több góllal a Mezőkövesd jutott be a Magyar Kupa döntőjébe.

  2020.05.26.
 2. Forray Gábor az Alba Fehérvár kosarasainak új vezetőedzője

  A koronavírus miatt félbeszakadt kosárlabdaszezon után az Alba Fehérvár nem hosszabbított szerződést Arie Shivek vezetőedzővel. Az izraeli szakember utódja Kecskemétről érkezik, bár tősgyökeres fehérvári: Forray Gáborral kétéves szerződést kötött az Alba.

  2020.05.26.
 3. Kedd este a Magyar Kupa fináléja lesz a tét a MOL Aréna Sóstóban

  Május 26-án, kedden 18 órakor zárt kapuk mögött rendezik a MOL Fehérvár FC - Mezőkövesd Magyar Kupa elődöntő visszavágóját a MOL Aréna Sóstóban. A csapatok 1-1-es állásról várják a második felvonást. „Nincs más feladatunk, mint kiharcolni a továbbjutást, hogy a döntőben is bizonyíthassunk." - hangsúlyozta Joan Carrillo, vezetőedző az összecsapás előtt a MOL Fehérvár FC hivatalos honlapjának.

  2020.05.26.
 4. Döntetlennel folytatta a szezont a Vidi - 1-1-ről jöhet a Mezőkövesd elleni kupacsata második felvonása

  A Magyar Kupa elődöntő első mérkőzésének legfőbb eseményei közé egy gyors Vidi-, és egy hazai hajrágól sorolható. A zárt kapus mérkőzésen nem játszott alárendelt szerepet a bajnokság csikócsapata, amely becsülettel támadta a fehérváriak kapuját. Éppen ezért sokat érhet a MOL Fehérvár számára a keddi visszavágón az idegenben szerzett gól.

  2020.05.23.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak