A fehérvári Flash Aerobik SE versenyzőinek sikerei a Magyar Kupa második fordulójában

A hétvégén rendezték az idei szezon második Aerobik Magyar Kupa versenyét, a nyíradonyi Harangi Imre Rendezvényközpontban. A versenyen székesfehérvári versenyzői is képviseltették magukat, és óriási bravúrokat hajtottak végre.
2019.05.14. 18:32 |

Bencze Eszter 12-14 évesek között aranyérmes, Bencze Emese felnőtt kategóriában bronzérmes lett, az EB-re készülő Klinszky Kíra 15-17 évesek kategóriában egyéniben a rendkívül erős mezőnyben az előkelő harmadik helyezést érte el, amíg Poscher Bálinttal (ajkai Forma Fitt SE versenyzője) az oldalán páros kategóriában aranyérmesek lettek.

A Flash Aerobik SE többi versenyzője a legtöbb kategóriában az első fordulóhoz képest több helyezést javítva, a nagyszámú mezőny első felében végzett. A felkészítést Légrádi-Pallós Gyöngyvér vezetőedző irányította, Bencze Emese pedig nem csak versenyzőként, hanem pontozóbíróként is segítette az egyesület munkáját.

Ezzel még nincs vége a kupasorozatnak, októberben Nyíregyházán lesz a 3. fordulót, amelyen eldől, hogy kik jutnak be a Magyar Kupa döntőjébe.

Sport

 1. Loic Negót választották az év játékosának a csapatok képviselői

  Az MLSZ által szervezett RangAdó gála keretében adták át a díjakat a labadrúgó-szezon legjobbjainak. A csapatok kapitánya, edzője és két-két játékosa szavazott, és a legjobb labdarúgónak a MOL Vidi francia-magyar játékosát, Loic Negót választották.

  2019.05.20.
 2. Május 24-én, pénteken lesz a Fehérvári Diáktanács sportnapja, 23-án a selejtezők

  A Székesfehérvári Diáktanács idén is megrendezi a városi diák sportnapot május 23-24-én, csütörtökön (selejtezők) és pénteken a Bregyó-közi Sportcentrumban. Általános és középiskolás csapatok jelentkezését várják kispályás foci (5+1 fős csapatok), streetball (3 fő), tollaslabda, asztalitenisz, frizbi és strandröplabda (6 fő) sportágakban. Jelentkezni lehet a diaktanacs@pmhiv.szekesfehervar.hu e-mail címen.

  2019.05.20.
 3. Szombathelyi döntetlennel zárta a bajnokságot a MOL Vidi

  A már kiesett Haladás vendége volt az OTP Bank Liga utolsó fordulójában az ezüstérmes MOL Vidi. A tét nélküli mérkőzésen a hazaiak szereztek vezetést, ezt egy öngóllal tudta kiegyenlíteni a Vidi.

  2019.05.19.
 4. Bejelentették Ivan Petrjak Fehérvárra szerződését

  Hivatalossá vált, amiről már hetekkel ezelőtt beszéltek: a MOL Vidi bejelentette, hogy leigazolta az ukrán Ivan Petrjakot. A szélső legutóbb kölcsönben a Ferencvárosban játszott, a Vidi a Sahtar Donyecktől vásárolta meg végleg a játékjogát.

  2019.05.17.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak