A Fehérvár Karate Akadémia két versenyzőjét is díjazták a sportág gáláján

Budapesten, a Stefánia Palotában tartotta a Magyar Karate Szakszövetség 2018-as évértékelő és díjátadó gáláját. A Fehérvár Karate Akadémia két versenyzőjének tavalyi teljesítményét is elismerte a szövetség.

2019.02.08. 17:17 |

Az eseményt jelenlétével megtisztelő Dr. Simicskó János kormánybiztos megnyitó beszédében a sport és ezen belül a harcművészetek ifjúságra gyakorolt pozitív hatását emelte ki, különös tekintettel a hazafias nevelés és az egészséges életmód tekintetében.

Dr. Mészáros János elnök az elmúlt év értékelője mellett öt évre visszatekintve beszámolt a szervezet sportdiplomáciai sikereiről, köztük világversenyek rendezési jogának elnyeréséről, a karate kiemelt sportággá válásáról, az iskolai karate oktatásról, valamint a Testnevelési Egyetemen megvalósuló edzőképzésről.

A gálán az elmúlt év legkiemelkedőbb versenyzőit és edzőit díjazták, a díjazottak közt szerepelt a Fehérvár Karate Akadémia két sportolója, Fekete Gergely és Dezső Kata is.

Gergely a lengyelországi Lancutban megrendezett WKB junior EB megnyeréséért, míg Kata a budapesti Shinkiokushin U21 EB-n elért második, illetve a várnai KWU felnőtt EB-n elért harmadik helyezéséért vehette át az elismerést.

Sport

 1. Gyulai Memorial - Világsztárok sora érkezik Fehérvárra

  Újabb világsztárok indulását jelentették be a jövő szerdai Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői. Az idei Gyulai Memorialt zárt kapuk mögött rendezik, a sportág szerelmesei viszont az M4 Sporton és az m4sport.hu-n is élőben nézhetik meg a világ legjobb atlétáinak versengését.

  2020.08.11.
 2. A német élvonalból érkezik kanadai-olasz támadó a Fehérvár AV19-hez

  Kanadai-olasz támadót igazolt az osztrák jégkorong-bajnokságban (ICE) érdekelt Hydro Fehérvár AV19. Az Iserlohn Roostersből érkezik a 28 esztendős Alex Petan Székesfehérvárra, aki a csonka szezonban 50 mérkőzésen 27 pontot (8 gól, 19 assziszt) szerzett a német élvonalban (DEL).

  2020.08.11.
 3. Sorsolás és szezonjegyek – a polgármester is megvette a Vidi-bérletet

  Mint megírtuk, kisorsolták a labdarúgó Európa-liga első selejtező körének párosításait. A MOL Fehérvár javában árulja az új szezon bérleteit, de a nemzetközi kupameccsek egyelőre zárt kapusak. Viszont a bajnokik nem, és a szurkolók meg is kezdték a szezonjegyek vásárlását.

  2020.08.10.
 4. Az ír Bohemian FC Dublinnal játszik a Vidi az Európa Liga első selejtezőkörében

  Az UEFA nyoni központjában hétfőn tartották az Európa Liga 1. selejtezőkörének sorsolását, amelyen eldőlt, hogy augusztus 27-én az ír Bohemian FC lesz a MOL Fehérvár FC ellenfele. A sorsolás szerint (végleges döntés 24 órán belül várható) a mérkőzést hazai pályán játssza a Vidi, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A találkozó zárt kapus lesz.

  2020.08.10.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak