A Fehérvár Enthroners nyerte a Mission Bowlt

Az osztrák divízió 4-es bajnokságának szombati döntőjében az előzetes papírformának megfelelően 44-6 arányú, magabiztos Koronázók siker született. A szezon elején meghatározott alapelvárásokat megvalósította a csapat: a HFL 5. helye után Székesfehérvárra hozta a Mission Bowlt, és feljutott az AFL Divízió 3. osztályába, ahol hasonlóak lesznek az elvárások a csapattal szemben, mint idén.
2018.07.28. 21:47 |

Az igen fárasztó és kalandos buszút erősen érződött a csapaton, kicsit fáradtan, enerváltan mozogtak a fiúk az első félidőben. Tóth Nándor azonban az egész mérkőzésen nagyon jó formában játszott és három Touchdownt is szerzett, ebből kettőt az első játékrészben Nardai Ádám forintos passzaiból. Ennek köszönhetően a félidőben 20-6-os vendégvezetés állt az eredményjelző táblán.

A második félidőben aztán felőrölte ellenfelét az Enthroners: Zách Field Goal-ját követően újfent a mérkőzés Legértékesebb Játékosának választott Tóth Nándor kapott el egy Erős átadást, majd Fövényesi Marcell húzta le a Quarterback átadását. A mérkőzést Szakácsi Ákos második, csaknem 60 yardos Touchdown futása zárta le.

A csapat a kupával várhatóan éjfél után érkezik haza Székesfehérvárra és egyenesen otthonába, a Fezen Fesztiválnak helyt adó First Fieldre tartanak majd, ahol megérdemelt ünneplés vár majd a fiúkra a rendkívül hosszú és fárasztó szezon után. A csapat Facebook oldalán azt írta, hogy köszönik a szurkolóinknak az egész éves kitartó buzdítást, "találkozzunk az őszi mérkőzéseken is a First Fielden!"

Sport

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak