A decemberi országos bajnokságra készülnek a a Videoton Box Club ökölvívói

Három versenyzőt indít a december 4-8-ig tartó, budapesti Papp László Országos Ökölvívó Bajnokságon a Videoton Box Club; Nagy Angéla (57 kg), Kiliti Tamás (56 kg), és Nagy Kornél (81 kg) indulnak a megmérettetésen. A versenyzők kieséses rendszerben mérkőznek, a végső sikerhez valamennyi versenynapon győzelemre lesz szükség. 
2018.11.08. 09:01 |
Három felnőtt versenyzőt készít fel a Videoton Box Club a december 4-8-ig tartó Papp László Országos Ökölvívó Bajnokságra; Nagy Angéla (57kg), Kiliti Tamás (56kg), és Nagy Kornél (81 kg) indulnak a megmérettetésen. Kesztyűs edzések, erős, tapasztalt partnerekkel, sok gyakorlás, majd a célegyenesben a formaidőzítés-élesítés van még hátra a felkészülésünkből.” - emelte ki Kiliti Ferenc, vezetőedző, aki hozzátette: „Angitól és Tamástól érmes helyezést várunk, míg Kornél esetében a tapasztalatszerzés a legfontosabb, ő a felnőtt mezőnyben még kevesebb versenyen vett részt.”

Sport

 1. Szerdán délután fél egykor nyit a jegypénztár a Sóstón

  Helyszíni jegyvásárlásra 12:30-tól lesz lehetőség és szurkolói különbuszok is indulnak. A MOL Vidi FC november 21-én, szerdán veszi először meccsnapon birtokba Székesfehérvár új sportlétesítményét, az új Sóstói Stadiont. A Piac téri VidiShop szerdán 15 órakor zár, a stadionnál található 16:30-kor nyílik. Szurkolói információk a vidi.hu-n!

  2018.11.20.
 2. Ranglistasikerek, Év Sportolója címek, Aranyjelvények – Alba triatlonos elismerések

  Kijutott bőven az elismerésből az Alba Triatlon SE sportolóinak a sportág esztendejét lezáró Triatlon Bálon, vagyis a hagyományos díjátadó gálán. A fehérvári klub az összetett egyesületi rangsorban nyolcadik lett.

  2018.11.20.
 3. "Mikulásváró" tollaslabda versenyt rendeznek szombaton Seregélyesen

  Kezdőktől a gakorlott játékosokig várja a résztvevőket a Pelikán Diáksport Egyesület szombati tollaslabda versenyére, a seregélyesi iskola tornacsarnokába. Az amatőr versenyen tudásszint szerinti csoportokban játszhatnak az indulók, alsó tagozatos kicsiktől a rutinos felnőttekig.

  2018.11.20.
 4. Ismét lesz Fehérvári Futballfesztivál a két ünnep között a VOK-ban

  December 27-én, csütörtökön reggel 8 órakor kezdődik az idén a XIX. Videoton Baráti Kör Egyesület Fehérvári Kispályás Ünnepi Futballfesztivál Családi Sport-és Egészségnapok Határok Nélkül nevet viselő hagyományos év végi eseménye. December 27. és 30-a között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség várja mindazokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A tornára december 10-ig lehet jelentkezni.

  2018.11.19.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak