A Debrecent is legyőzte, a héten Eszéken szerepel az Alba Fehérvár

Péntek után vasárnap is pályára léptek a fehérvári kosarasok, ezúttal a Debrecent fogadták. Ez az edzőmeccs is Alba-győzelemmel zárult, eddig hibátlan az előszezonban Jesus Ramirez csapata. Ezen a héten péntektől Eszéken vesz részt felkészülési tornán az Alba.
2019.09.09. 10:24 |

A Debrecen erős riválissá vált, jobban is szerepelt az előző idényben az Albánál, de ennek a jelenlegi felkészülés szempontjából nincs jelentősége. A fehérvári keret több helyen változott, épül az új csapat, amely a hajdúságiak ellen is mutatott szép dolgokat, többek között ismét sok triplát dobott. Pontgazdag meccsen a harmadik negyed után már tizenhéttel vezettek Ljubicsicsék, a negyedikben pedig csak közelebb zárkózni tudott a Debrecen. Az Albában ismét a légiósok vitték a prímet pontszerzésben, de biztató volt a fiatal Lukács Norbert játéka is.

Péntektől Eszéken szerepel az Alba, a horvátok tornáján a bosnyák Tuzla és Mostar is vendégeskedik. A bajnoki rajtig még Sopronban is vár egy torna a fehérváriakra, akik közül a hazai edzőmeccseken hiányzott a sérülés után gyógyuló Csupkovics és a csapatkapitány Markovics.

Alba Fehérvár–DEAC 102-94 (28-19, 26-29, 26-15, 22-31)

Alba: Ljubicic 21/6, Guyton 16/12, Awogbemi 2, McDuffie 16/3, Molnár M 4. Csere: D. Smith 14/12, Lukács 9, Csorvási 6, Keller I. 13/9, Takács Martin 1.

Sport

 1. Megverte a Znojmót a Volán, még maradt esély a rájátszásra

  A középszakasz utolsó előtti fordulójában győzelmi kényszerben volt a Hydro-Fehérvár AV19, amely közvetlen riválisát, a Znojmót fogadta. A rájátszást jelentő nyolcadik helyért zajló harcban ezúttal jól védekezve, kapott gól nélkül nyert a Volán, így még maradt matematikai esélye a play-off elérésére.

  2020.02.27.
 2. Századik iskolai fordulóját ünnepelte az ARAK AKTIV

  10 év alatt több mint 8000 székesfehérvári kisiskolás, közel 8000 rajtot jelző dudaszó és megszámlálhatatlanul sok élmény és izgalmas verseny. Az ARAK AKTIV versenysorozta a 100. iskolai fordulót ünnepelte.

  2020.02.27.
 3. A sereghajtó Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja szombaton a MOL Fehérvár FC

  Az OTP Bank Liga harmadik körének első mérkőzésén, február 29-én, szombaton 17 órai kezdettel a Kaposvári Rákóczi FC lesz a Vidi ellenfele a MOL Aréna Sóstóban, ahol ezúttal kibővített gyereksarokkal várják a szurkolókat. A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről itt tájékozódhat.

  2020.02.27.
 4. Fiatal fehérvári falmászók versenyeztek hétvégén az IRCC Alpok-Adria Kupán

  Hétvégén Horvátország fővárosa, Zágráb adott otthont az idei év első IRCC nemzetközi falmászó versenyének. Az Alps-Adriatic IRCC-Croatian Cup 2020 elnevezésű versenyen három fiatal fehérvári mászó próbálta ki magát, első ilyen nehézségű versenyükön; a Rotpunkt Sziklamászó Egyesület tagjai közül Juhász Tamara, Hegedüs-Krisó Dénes és Pajor Vince edzőjükkel, Abonyi Gáborral utazott ki a megmérettetésre. 

  2020.02.26.

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak