1000 kilométer Vitálos kajakon – élménybeszámoló és vetítés egy páratlan vízi túráról

Négy folyón és három országon keresztül evezett Székelyföldről Budapestre Bálint F. Gyula, aki élménybeszámolót és vetítést tart április 19-én, kedden este Székesfehérváron. A Vitál Club egy speciálisan erre a feladatra alkalmas kajakot épített, melyet szintén láthatnak az érdeklődők.
2022.04.14. 16:00 |
1000 kilométer Vitálos kajakon – élménybeszámoló és vetítés egy páratlan vízi túráról

Merész kalandba vágta a fejszéjét tavaly nyáron a vajdahunyadi származású, korábban Székelykeresztúron élt Bálint F. Gyula.

Székelyföld szívéből Budapestig evezett, a több mint 1000 kilométeres, Románián, Szerbián és Magyarországon átívelő túrát a Küküllőn, a Maroson, a Tiszán és a Dunán teljesítette, innen ered a KMTD Expedíció elnevezés.

A rendkívüli teljesítményről élménybeszámolót és filmvetítést tart a sportoló 2022. április 19-én, kedden 18.00 órakor az Olaj utca 113. alatt lévő Vitál Clubban. A Club egy speciális, erre a feladatra alkalmas kajakot épített, melyet szintén láthatnak a résztvevők. A főszereplőkön kívül olyan különleges világjárók is eljönnek, mint Mészáros János ultratriatlonista, vagy Fidel László olimpiai ezüstérmes, ötszörös világbajnok kajakos, földkerülő vitorlázók, akik izgalmas túrákon vettek részt maguk is.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a programra!