Vizsgákra készülve - sült malaccal búcsúztatták a szorgalmi időszakot

 Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában, idén is maradandót alkottak a hallgatók. Tavaly hagyományteremtő szándékkal, egy jól megszervezett disznóvágó mulatsággal kezdték meg az egyetemisták a vizsgaidőszakot. Idén sem maradtak forralt bor, forró tea és sült ropogós hús nélkül az érdeklődők...
2012.12.16. 05:57 |
 Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központjában, idén is maradandót alkottak a hallgatók. Tavaly hagyományteremtő szándékkal, egy jól megszervezett disznóvágó mulatsággal kezdték meg az egyetemisták a vizsgaidőszakot. Idén sem maradtak forralt bor, forró tea és sült ropogós hús nélkül az érdeklődők. A hagyományt tovább véve az egyik villamosmérnök hallgató nem volt rest, felajánlotta a malacsütő állványát, melyet egész nap forgatott, a ráfeszített malaccal.
 Az ilyen élmény dús rendezvényekre különösen nagy hangsúlyt fektet a Székesfehérvári Hallgatói Önkormányzat ugyanis ilyenkor alkalom adódik a hallgatók, tanárok találkozására az iskola padjain kívül, vicces derűs légkörben. A hallgatóság, a tanári karral együtt drukkolt a főszakácsnak, hogy sikeresen süljön fenséges ízűre a 18 kilogrammos főszereplő.