Horváth Zoltán rendőr alezredest nevezték ki Székesfehérvár rendőrkapitányának

Új rendőrkapitányok vezetik a Székesfehérvári, a Dunaújvárosi és a Gárdonyi Rendőrkapitányságot. Március elsejétől Fehérváron Horváth Zoltán rendőr alezredes a kapitány. A rendőrség szabályzatának értelmében Kovács Zsolt korábbi rendőrkapitány kitöltötte az egy vezetői poszton maximálisan teljesíthető szolgálati időt, így február 28-ával leköszönt posztjáról.
2023.03.01. 08:59 |
Horváth Zoltán rendőr alezredest nevezték ki Székesfehérvár rendőrkapitányának

Fejér vármegye rendőrfőkapitányának javaslatára dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2023. február 28-ai hatállyal visszavonta kinevezését Kovács Zsolt r. ezredesnek, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vezetőjének. Ezzel egyidejűleg Szabó Vendel r. ezredes, Fejér vármegye rendőrfőkapitánya javaslatára 2023. március 1-jei hatállyal megbízta Horváth Zoltán r. alezredest, a Székesfehérvári Rendőrkapitányság kapitányságvezető-helyettesét a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vezetésével.

Fejér vármegye rendőrfőkapitánya 2023. február 28-ai hatállyal visszavonta kinevezését Budavári Árpád r. ezredes, gárdonyi rendőrkapitánynak, és őt a rendőrfőkapitány javaslatára dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány 2023. március 1-jei hatállyal megbízta a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság vezetésével.

Ezzel egyidejűleg Szabó Vendel r. ezredes, Fejér vármegye rendőrfőkapitánya 2023. március 1-jei hatállyal megbízta Kovács Zsolt r. ezredest a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetésével.

Kék hírek

 1. Útzár a 81-esen!

  Teljes útzár mellett emelik ki ma, április 17-én a tegnapi balesetben árokba borult kamiont a 81-es főúton, Székesfehérvár határában. Az útzár idején, dél és kettő óra között a forgalmat az Új Csóri út - Iszkai út - Moha útvonalra terelik mindkét irányban, így a szárazréti körforgalomban a szokásonál nagyobb forgalomra kell számítani.

  2024.04.17.
 2. Közlekedik a család

  Idén is megrendezi az Országos Balesetmegelőzési Bizottság a "Közlekedik a család" elnevezésű vetélkedőt. A többfordulós megmérettetésre olyan családok jelentkezését várják, ahol a szülők hat és tizenhét éves kor közötti gyermeket nevelnek és legalább egy "B" kategóriás jogosítvánnyal rendelkeznek. A fődíj egy új személyautó.

  2024.04.16.
 3. Életet mentett a szerkezet

  Egy székesfehérvári és egy dunaújvárosi társasházi lakásban is a szén-monoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra április 14-én. Székesfehérváron egy gázkazán, Dunaújvárosban a fürdőszobában lévő gázbojler működése közben keletkezett szén-monoxid.

  2024.04.15.
 4. Kataszrófavédelem - 87 lakástűz a megyében

  2024 első negyedévében összesen 87 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat Fejér vármegyében. Lakástűzben egy ember vesztette az életét, öten pedig megsérültek. Néhány hete Székesfehérváron egy Ősz utcai panelben keletkezett tűz, melyet az egyenruhások gyorsan eloltottak, ott senki nem sérült meg.

  2024.04.15.