Védőnői tanácsadás telefonos és elektronikus úton

A Humán Szolgáltató Intézet által működtetett védőnői szolgálat a kialakult járványügyi helyzetre tekintettel telefonon és elektronikus úton tartja a kapcsolatot a családokkal. A körzetek és a védőnők telefonszáma – immár mobiltelefonszámmal – a város honlapján elérhető. Mindenkit arra kérnek, akinek kérdése van, telefonon forduljon a körzeti védőnőhöz.
2020.03.24. 12:17 |

A családok, újszülöttek, szülők és védőnők védelmében a koronavírus-járvány lassítása érdekében hirdetett veszélyhelyzet ideje alatt a védőnői szolgálat telefonon és elektronikus úton tartja a kapcsolatot a fehérvári családokkal. A védőnők arra kérnek mindenkit, ne induljon el senki a tanácsadásra, hanem telefonon egyeztessenek velük a szülők. A védőnők fokozott figyelmet fordítanak a veszélyeztett gyermekekre és családokra.

A város honlapján, ide kattintva ellátási körzetek mellett a védőnők neve is megtalálható, a könnyebb elérhetőség miatt pedig a mobiltelefonszámok is fel vannak tüntetve a táblázatban.

Közlemények

 1. Lakossági tájékoztató április 7-én kedden

  Ma több kormányzati intézkedés is bejelentésre került, ehhez kapcsolódva – az eddig meghozottakon túl – az Önkormányzat is újabb döntéseket készít elő. Ezek szociális, illetve a munkahely megőrzését célzó intézkedések. Online kutatást indított a Prosperis Alba Kutatóközpont a Székesfehérváron élő, dolgozó, tanuló emberek veszélyhelyzet alatti igényeiről, problémáiról. Dr. Cser-Palkovics András keddi lakossági tájékoztatójában arra kér mindenkit, hogy töltse ki a kérdőívet, ezzel is segítve a város munkáját.

  2020.04.07.
 2. Lakossági tájékoztató április 6-án hétfőn

  „Elkezdődött a nagyhét, mely ebben az esztendőben különleges üzenettel bír. A székesfehérváriaknak, az egyházi közösségek on-line közvetítéseinek is köszönhetően, lehetőségük van lélekben is készülni a húsvétra. A Városházán se állt meg a munka, most nem a nagy bejelentések ideje van, hanem a szorgos hétköznapoké és a gazdasági újratervezésé.” – kezdi hétfői lakossági tájékoztatóját Facebook-oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester. A teljes bejegyzés az alábbiakban olvasható.

  2020.04.06.
 3. Vasárnap szállítja el a szemetet húsvét hétfő helyett a Depónia!

  A hulladékszállítás 2020. április 10-én, pénteken változatlan formában történik Székesfehérváron! 2020. április 13-án, hétfőn hulladékszállítást azonban nem lesz. A 2020. április 13-ai, hétfői hulladékszállításokat 2020. április 12-én, vasárnap végzik! A Depónia kéri, hogy a kukákat reggel 6 óráig helyezzék ki.

  2020.04.06.
 4. Áramszünet lesz a Király soron - elektromoshálózat-felújítás miatt szünetel a szolgáltatás

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 9-én, csütörtökön 8 és 14 óra között áramszünet lesz a Király sor 44-62. számú ingatlanokban. A szolgáltatás kimaradása csak az utca páros oldalát érinti majd.

  2020.04.06.
 1. Lakossági tájékoztató április 3-án pénteken

  Tájékoztató a költségvetési rendelet módosításáról, az általános iskolai beiratkozásokról, valamint a pénteki nap helyi vonatkozású adatairól szóló információk is olvashatóak a pénteki polgármesteri összefoglalóban.

  2020.04.03.
 2. Szombati menetrenddel, de kiegészítő és mentesítő járatokkal közlekedik a Volánbusz

  Március 30-tól, hétfőtől a szabadnapokra érvényes menetrend lépett életbe a helyi közösségi közlekedésben, a Volánbusz azonban a 13G, 13Y, 15Y, 16 és 26-os – azaz a munkába járás tekintetében legfontosabb – vonalakon továbbra is a munkanapokra érvényes menetrend szerint indítja a járatokat, és a műszakváltáskor még rásegítő járatok is indulnak.

  2020.04.03.
 3. Lakossági tájékoztató 2020. április 2-án, csütörtökön

  A háziorvosokkal javasolt telefonos kapcsolattartás biztosítására az önkormányzat a meglévő telefonszámok mellé plusz mobilelérhetőséget biztosított. A rendelési időben hívható mobilszámok a városi honlapon megtalálhatóak. Az aktuális adatokról és információkról szóló csütörtöki lakossági tájékoztató az alábbiakban olvasható.

  2020.04.02.
 4. Továbbra sem látogathatók a játszóterek, a sportpályák és az Ős-sziget

  A koronavírus-járvány terjedésének mérséklésére a Városgondnokság minden zárható szabadtéri játszóteret, sportközpontot és a Csónakázó-tó Ős-szigetét is lezárta.

  2020.04.02.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin