Változások lesznek egyes Volán-járatok menetrendjében december 11-től

Változások várhatóak egyes Volán-járatok menetrendjében 2022. december 11-től, vasárnaptól. A módosítások több Fejér megyei járatot érintenek.
2022.12.08. 12:55 |
Változások lesznek egyes Volán-járatok menetrendjében december 11-től

A Fejér megyei menetrendváltozások részleteiről ITT tájékozódhat! (.pdf)

A változások túlnyomó többsége a menetidőre vonatkozik, egyes autóbuszjáratok a megszokotthoz képest néhány perccel korábban, vagy éppen később indulnak Fejér megyében december 11-től. Ugyancsak módosulnak a megállóhelyek is több járat esetében.

A Győr-Székesfehérvár-Szekszárd-Pécs távolsági járat két pécsi megállóban csak leszállás céljából áll meg, míg egy Pécsről Székesfehérvárra induló járat csak felszállók jelentkezése esetén áll meg szintén egy pécsi megállóban. Egy Székesfehérvárról Veszprémbe induló kora reggeli járat Fehérvár és Várpalota között a továbbiakban nem közlekedik.

Az új menetrendek és az egyes területeket érintő további menetrendi változások részletes tájékoztatója megtalálható a www.volanbusz.hu honlapon. A Volán kéri az utazókat, hogy indulás előtt mindenképpen tájékozódjanak a változásokról és ellenőrizzék a menetrendet, mert az indulási időpont eltérhet a korábbiakhoz képest.

Magyarország

 1. Február 15. a határidő

  Friss információkkal bővült a felvételi tájékoztató: a felsőoktatási intézmények a decemberben közzétett adatok egy részét pontosították, módosították és új szakokat is meghirdettek. Nagy érdeklődés mellett rendezte meg nyílt napját az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara Gazdasági, társadalomtudományi, bölcsészettudományi, művészeti és informatikai szakokat kínál a Kodolányi a hallgatóknak

  2023.01.29.
 2. Hamarosan szlovák tábornok veszi át a székesfehérvári HQ MND-C vezetését

  Szlovákia Magyarország egyik legszorosabb szövetségese, és a két ország elkötelezett a szoros és rendszeres párbeszéd fenntartásában - mondta a honvédelmi miniszter, miután megbeszélést folytatott Szlovákia védelmi miniszterével.

  2023.01.28.
 3. Hálózatfejlesztés a napelemekért

  Mintegy 74 milliárd forint értékű hálózatfejlesztést hajt végre az E.ON 2026 nyaráig, amiből csaknem 15 ezer különböző méretű beruházás valósul meg 2026-ig a Dunántúlon. A fejlesztés elősegíti, hogy újabb napelemes rendszerek csatlakozhassanak a villamos hálózatra és az érintett területeken az ellátásbiztonság is javul.

  2023.01.26.
 4. Elkezdik a vízeresztést

  A Velencei-tó vízszintjének további emelése érdekében hétfőn megnyitják a Pátkai víztározó zsilipjét. Ez mintegy 700 ezer köbméter víz átengedését jelenti, mely legalább három centiméternyi további vízszintnövekedést fog eredményezni a Velencei-tóban, melynek jelenleg 87 cm-es a vízállása, ami még mindig jelentősen elmarad az ilyenkor optimális 145-152 cm-es vízálláshoz képest.

  2023.01.23.