Változások a Fehérvár-Tapolca és Fehérvár-Nagykanizsa közötti vonatközlekedésben

Pályakarbantartást végez a MÁV START Zrt. Szabadbattyán és Balatonfüred között április 28-tól május 30-ig. Emiatt átmeneti változások lesznek a vonatközlekedésben a Székesfehérvár – Tapolca és a Székesfehérvár – Nagykanizsa vonalakon.
2021.04.23. 09:23 |

A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2021. április 28-tól május 30-ig pályaépítési munkálatok zajlanak a Szabadbattyán és Balatonfüred állomások között.

Emiatt a Székesfehérvár – Tapolca vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint járnak, illetve

Fehérvár és Balatonfüred, valamint Lepsény és Balatonfüred között vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

A [Budapest-Déli –] Székesfehérvár – Balatonfüred/Tapolca vonalon nem közlekednek a menetrendben meghirdetett közvetlen járatok, valamint az előszezoni menetrendi időszakban meghirdetett vonatok sem.

Ugyanezen pályakarbantartás miatt a Székesfehérvár – Nagykanizsa vonalon is módosított menetrend szerint közlekednek egyes vonatok, szintén április 28-tól május 30-ig.

A BALATON InterCity vonatpárok Lepsény állomáson megállnak. Budapest-Déli – Székesfehérvár felől/felé Balatonakarattya – Balatonfüred irányába/irányából vonatpótló autóbusszal biztosítják az eljutást.

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár