Hétfőtől újra kinyit a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ

A vonatkozó jogszabályokra figyelemmel a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) Fürdő sori székhelye és telephelyei – az Öreghegyi Közösségi Ház, a Felsővárosi Közösségi Ház, a Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvar, a Királykút Emlékház, a Kisfaludi Közösségi Ház, a Vízivárosi Közösségi Klub, a Felsővárosi Alkotóház és a Csalai Közösségi Tér – május 10-től, hétfőtől ismét látogathatók
2021.05.06. 10:07 |

Az intézményt (a székhelyet és telephelyeket egyaránt) kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő, tizennyolcadik életévét be nem töltött személy látogathatja.

Ezt az intézménybe történő belépéskor védettségi igazolványuk és személyazonosító igazolványuk vagy útlevelük bemutatásával kell igazolniuk. Az intézmény köteles annak a látogatónak a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét vagy az életkorát (amennyiben ez releváns) nem igazolja.

Az intézmény kéri, hogy a látogatók a közönségforgalmi terekben szíveskedjenek az orrukat és a szájukat eltakaró maszkot viselni.

A programokon létszám- és ültetési korlátok nincsenek, de kérik a látogatókat, hogy törekedjenek a másfél méteres távolságtartásra.

Zenés-táncos rendezvények megtartása az intézmény minden épületében és azok udvarain is tilos.

A táborozással, esküvőkkel kapcsolatos igényeket összegyűjti az intézmény és folyamatosan várják a szervezők, fiatal párok jelentkezését a terember@fehervariprogram.hu címen.

Kiállítási és rendezvényes terveiket is küldhetik már a szervezők, mellyel kapcsolatban szintén a fenti e-mail címen kérhetnek ajánlatot.

A Barátság mozi május 27-én, csütörtökön nyit.

Kultúra

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Székesfehérvár Topotéka