Újabb két termékre terjesztette ki az árstopot a kormány

Két újabb termékkel, a burgonyával és a tojással bővül az árstopos élelmiszerek köre. Mindkettő kiskereskedelmi árát szeptember 30-i áron rögzítik mindenhol, a piacok kivételével. A tojás és a burgonya ársapkája a többihez hasonlóan december 31-ig lesz érvényben.
2022.11.09. 10:58 |
Újabb két termékre terjesztette ki az árstopot a kormány

Magyarország

 1. Miniszterelnöki megbeszélésen az újonnan kinevezett Fejér vármegyei főispán

  Megbeszélést tartott az újonnan kinevezett főispánokkal, a Fejér vármegyei Tanárki Gáborral és a Csongrád-Csanád vármegyei Salgó Lászlóval Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban hétfőn.

  2023.09.18.
 2. Ez lesz az idei tanév rendje

  Már csak pár nap és kezdődik az új tanév, melynek első tanítási napja 2023. szeptember 1., péntek, az utolsó tanítási napja 2024. június 21. szintén péntek. A tanítási napok száma – a gimnázium, a szakgimnázium és a  szakiskola kivételével – valamennyi intézménytípusban száznyolcvan nap. A nappali oktatás munkarendje szerint működő szakgimnáziumban százhetvenhat, gimnáziumban és szakiskolában százhetvenhét nap a tanítási napok száma.

  2023.08.25.
 3. Elindult a véleményezés

  Az Építési és Közlekedési Minisztérium, mint a hivatalos közforgalmú vasúti és autóbuszos menetrend megrendelője számára fontos az utazóközönség véleménye, ezért elindítja a 2023/2024. évi vasúti menetrend-tervezetek társadalmi egyeztetését. A cél, hogy ismertté váljon a vasúti közlekedést rendszeresen használók véleménye a következő évi menetrend tervezéséhez.Magyarország vasúthálózata, térkép

  2023.07.13.
 4. Pótlóbuszok járnak Fehérvár és Lepsény között

  Pótlóbuszok járnak a vonatok helyett Székesfehérvár és Lepsény között - közölte a Mávinform kedd reggel. 

  2023.07.04.