Újabb intézmények érintettek a járványhelyzetben

Egy bölcsődében rendkívüli szünetet rendeltek el, valamint négy óvodai csoportot is érint a járványhelyzet Székesfehérváron.
2020.11.17. 19:02 |
November 18-a és 20-a között rendkívüli szünet lesz a Nyitnikék Bölcsődében, miután nem biztosítható a gyermekek ellátása, a dolgozók jelentős részének koronavírus általi érintettsége okán. Azon gyermekeket, akiknek ellátást kérnek, a Mesevilág Bölcsőde fogadja.

A Gyöngyvirág Óvoda esetében egy csoportban a Nemzeti Népegészségügyi Központ hatósági karantént, három csoportban pedig az EMMI rendkívüli szünetet rendelt el a november 18-a és 23-a közötti időszakra.

Közlemények

 1. A "régi" igazgatók vezetik továbbra is a Frim Jakab Otthont és a Kríziskezelőt

  Két, rendkívül fontos intézményünk élén dolgozó vezető megbízását is meghosszabbítottam a szakmai előkészítő bizottság javaslata nyomán: Rábai Ildikó munkájára továbbra is a Frim Jakab Képességfejlesztő Szakosított Otthon igazgatójaként, Zsabka Attilára pedig a Kríziskezelő Központ vezetőjeként számít városunk! - tájékoztatott Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán.

  2020.12.02.
 2. Hatósági karanténban két csoport a Szeder és a Tündérkert Bölcsődében is

  A mai naptól két csoport hatósági karanténba került a Szeder Bölcsődében és a Tündérkert Bölcsődében is pozitív dolgozói teszteredmény miatt.

  2020.12.02.
 3. Átmenetileg módosul a vonatközlekedés december 13-tól Fehérvár és Tapolca között

  Pályakarbantartási munkálatokat végez a MÁV december 13-tól január 8-ig a Szabadbattyán és Balatonfüred közötti vasútvonalon. Emiatt egyes járatok nem közlekednek, vagy módosított menetrend szerint járnak, illetve egyes szakaszokon vonatpótló buszok szállítják az utasokat.

  2020.12.02.
 4. Változik az ügyfélfogadás rendje a Polgármesteri Hivatalban

  December 1-jétől változik a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadási rendje. Személyesen szerdánként 8-12, valamint 13-18 óra között, míg telefonon a hét több napján is intézhetik ügyeiket a székesfehérváriak.

  2020.11.30.
 1. Forgalomkorlátozás lesz három fehérvári vasúti átjáróban

  Vágányszabályozási munkálatok miatt félpályás, valamint teljes útzár lesz három - Batthyány utca, Hargitai (Rádió) utca , Sóstó út vasúti átjáróban - Székesfehérváron. A forgalomkorlátozások a késő esti, illetve a hajnali órákban lépnek életbe november 30-án és december 1-jén.

  2020.11.27.
 2. Tájékoztatás közbeszerzési eljárásról

  A közösségi médiában sajnos pontatlan információk jelentek meg arról, mintha az önkormányzat a járvány időszaka alatt luxusautókat vásárolt volna. Természetesen a járvány időszaka alatt sem vásárolt luxusmárkáktól luxusautókat a város, amit pedig vett, azt még 2020 legelején elindított közbeszerzési eljárásokon vásárolta meg, mélyen a piaci árak alatt, különösen nagy hangsúlyt fektetve a beszerzés során a környezetvédelmi szempontokra. A polgármester által használt gépjárművel kapcsolatban maga a polgármester adott tájékoztatást a székesfehérvári embereknek 2020. augusztus 19-én.

  2020.11.27.
 3. Online ügyintézésre kérnek mindenkit a szolgáltatók

  Székesfehérvár Városgondnoksága Kft.Szolgáltatásaik folyamatos és zavartalan biztosítása érdekében online ügyintézésre buzdítanak a szolgáltatók. Bár a megfelelő biztonsági óvintézkedések betartása mellett, rövidített nyitvatartással a személyes ügyfélfogadás is lehetséges az E.on-nál, illetve az NKM-nél, mégis arra kérik ügyfeleiket: válasszák a telefonos vagy online ügyintézés lehetőségét, a személyes találkozók előtt pedig minden esetben kérjenek időpontot!

  2020.11.26.
 4. Hatósági karantént rendeltek el újabb két intézményben

  Újabb intézményeket érintenek a koronavírus-járvány miatti intézkedések. A Nemzeti Népegészségügyi Központ döntése alapján a Szeder Bölcsőde két csoportjába járó gyermekek és nevelőik hatósági karanténba kerültek csütörtöktől december 6-ig.

  2020.11.26.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. December
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20