Új szolgáltatás a SZÉPHŐ-nél – kérésre visszahívják az ügyfeleket

Új szolgáltatással bővítette ügyfélkiszolgálását a székesfehérvári SZÉPHŐ Zrt. A lakosoknak lehetőségük van visszahívást kérni a cégtől, így még kényelmesebbé válik számukra az ügyintézés. A szolgáltatást a személyes ügyfélfogadás újbóli bevezetéséig biztosan, de igény szerint akár tovább is fenntarthatják.
2020.05.21. 12:35 |

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet kezdete és a személyes ügyfélszolgálat felfüggesztése óta a SZÉPHŐ Zrt. folyamatosan dolgozik azon, hogy a lehető legteljesebb módon kiszolgálja az ügyfeleit.

A cég honlapján, a www.szepho.hu  portálon folyamatosan frissülnek a lakosságot érintő tájékoztatások, illetve működik az online és a telefonos ügyfélszolgálat.

A SZÉPHŐ május 4-től bővítette a meglévő szolgáltatásainak körét.

Az érintetteknek lehetőségük van arra, hogy visszahívást kérjenek az ügyfélszolgálattól +36 70/ 7979-090-es telefonszámra küldött SMS-sel vagy hangüzenettel.

A szolgáltatással az eddigieknél is kényelmesebbé, teljesebbé teszik az ügyintézést a lakosság számára. A kiegészítő szolgáltatás egyelőre tesztüzemben működik addig, amíg újból megnyílik a lehetőség a személyes ügyfélfogadásra. Ha beválik és igény van rá, úgy a SZÉPHŐ Zrt. felülvizsgálja a visszahívós ügyfélkiszolgálás további fenntartását a rendkívüli helyzet lejárta után is.

Közlemények

 1. Hétfőtől ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt-nél

  Június 8-tól, hétfőtől újraindítja a személyes ügyfélfogadását a SZÉPHŐ Zrt. A közszolgáltató cég ügyfélszolgálata a megszokott nyitvatartási rendnek megfelelően, a biztonsági intézkedések betartásával ismét látogatható.

  2020.06.03.
 2. Az idősek és az árusok kérésére mától változik a rend a Városi Piacon

  Változik a rend a piacon. Az idősek és az árusok részéről érkezett kéréseknek egyaránt eleget téve 12 órától – az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával – minden korosztály beléphet a piac területén található vendéglátóegységek területére.

  2020.06.03.
 3. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják Fehérváron

  Az Erfo, Főkefe, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai, munkaerő toborzást indítanak Székesfehérvár és kistérségében üzemnyitási szándékkal!

  2020.06.02.
 4. Újraindult a személyes ügyfélfogadás a Fejérvíznél

  A Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy 2020. június 2-tól újraindítja ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadást. A személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontfoglalással lehetséges! Elektronikus időpontfoglalásra a Fejérvíz honlapján keresztül, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton időpontegyeztetéssel is van lehetőség.

  2020.06.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V