Toronydaru építés miatt lezárják szombaton a Várkörút egy szakaszát

Toronydaru építési munkálatok miatt 2019. január 5-én, szombaton reggel 6.00 órától előreláthatólag 24.00 óráig mindkét forgalmi irányban lezárják a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti szakaszát. Az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek. 
2019.01.04. 11:46 |

A toronydaru építési munkálatok idejére, szombaton 6 és 24 óra között mindkét forgalmi irányban lezárják a Várkörutat a Rákóczi út – Petőfi utca közötti szakaszon. Az átmenő forgalom nem lesz biztosított és a lezárás miatt a Várkörút Petőfi utca – Budai út közötti szakasza is csak a Budai út irányából közelíthető majd meg.

Az érintett helyi autóbuszvonalon a járatok 2019. január 5-én, szombaton üzemkezdettől üzemzárásig terelőútvonalon közlekednek, az alábbiak szerint:

„23”-as jelzésű autóbuszjáratok: Széchenyi u. – Budai út
Kimaradó megállóhelyek: Várkörút, Fehérvár Áruház, Széna tér (Videoton Ipari Park irányába)

„24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok: Széchenyi u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u.
Kimaradó megállóhely: Várkörút

„33”-as jelzésű autóbuszjáratok: Fecskepart /eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u.
Kimaradó megállóhely: Várkörút

„34”-es jelzésű autóbuszjáratok: Prohászka O. u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u. – Várkörút /eredeti útvonal/
Kimaradó megállóhely: Várkörút

„35”-ös jelzésű autóbuszjáratok: Prohászka O. u. – Budai út – József A. u. – Rákóczi u.
Kimaradó megállóhely: Várkörút

Kérik a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megközelítése során a fenti korlátozásokat, forgalmirend-változásokat vegyék figyelembe. Minden közlekedő megértését kérik!

Közlemények

 1. Péntektől változik a forgalmi rend a Fiskális úton - egyirányú lesz a Kassai és a Pozsonyi között

  Ivóvízvezeték építése miatt megváltozik péntektől a forgalmi rend a Fiskális úton: egyirányúsítják a Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszt a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A változás érinti a külső végállomás irányába közlekedő autóbuszok útvonalait. A munkálatok április közepéig tartanak, kérik a lakosok és a közlekedők türelmét, körültekintését. 

  2019.02.28.
 2. Fogadóórát tart jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi - két helyszínen is várja a körzet lakóit

  Két alkalommal tart fogadóórát a jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. Hétfőn az Erzsébet út 12., kedden a Köfém lakótelep 1. szám alatt várja a körzetben élőket.

  2019.02.27.
 3. Lakossági fórum lesz hétfőn a 2. számú választókerületben

  2019. március 4-én, hétfőn 17.00 órától lakossági fórumot tart dr. Kovács Béla Sándor. A 2. számú választókerület önkormányzati képviselője a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolába, a Szekfű Gyula utca 4. szám alá várja a körzet – kiemelten a Kígyó, a Mancz János és az Ősz utca – lakóit. Az eseményen az aktuális kérdéseket és témákat egy rendőrségi bűnmegelőzési előadás is kiegészíti majd.

  2019.02.27.
 4. Hálózatfejlesztés miatt áramszünet lesz szerdán a Homoksoron

  Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan február 13-án, szerdán 9 és 15 óra között áramszünet lesz a Homoksoron.

  2019.02.11.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek