Több utcában lesz áramszünet jövő hétfőn

Jövő héten is folytatódik az elektromos hálózat korszerűsítése-karbantartása Székesfehérváron. Hétfőn több utcában áramszünet lesz a munkálatokhoz kapcsolódóan, tájékoztat az E.ON Zrt.
2021.03.04. 08:57 |
Március 8-án, hétfőn folytatja az elektromos hálózat korszerűsítését-karbantartását Székesfehérváron az E.ON Zrt.

A munkálatokhoz kapcsolódóan több utcában is áramszünet lesz a következők szerint:

- március 8. (hétfő) 8-15 óra között: a Batthyány utca páratlan oldalán a 3-11. számok, a páros oldalon a 12-28. számok között és a 7476 Hrsz. alatt, a Kolozsvári utca páros oldalán a 2-8. számok, a páratlan oldalon az 1-11/A számok között, az Alvinci utca páratlan oldalán a 3-17. számok, a páros oldalon a 2-16. számok között, a Batthyány közben és az Alvinci közben.  

Kérik a lakosság megértését és türelmét!

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár