Mától több családi házas övezetben végez vízmérő-leolvasást a Fejérvíz

Több fehérvári városrészben, a családi házas fogyasztóknál végzi a vízmérők leolvasását a Fejérvíz Zrt. május 25-től csaknem két héten át. Arra kérik a fogyasztókat, hogy tegyék hozzáférhetővé a vízmérőiket, ellenkező esetben az előző időszak átlagfogyasztása alapján számítják a vízdíjat. A Fejérvíz május 17-én, hétfőn megnyitotta ügyfélszolgálatait, ahol így már tudunk személyesen ügyeket intézni, de csak előzetes időpontfoglalás alapján.
2021.05.25. 07:01 |

A családi házas fogyasztóknál az „E” ütemnek megfelelően végzik a vízmérő-leolvasást május 25-e és június 6-a között. Ez a következő városrészeket, illetve utcákat érinti:

Bőrgyár dűlő, Feketehegy, Hermann O. u., Ligetsor, Palotai u., Part u., Rác utca, Szárazrét, Szedres dűlő és út, Szent Gellért utca, Szömörce u., Szúnyog u., Tobak u., Vargacsatorna-part, Új Gellért sor, Széchenyi u.-Szárcsa u.- Sárkeresztúri u.-Börgöndi u. által határolt terület, valamint Bárándi u., Váralja sor, Újkúti u.

A Fejérvíz munkatársai napközben, munkaidő után folyamatosan végzik a leolvasást. Arra kérik az érinett fogyasztókat, hogy a vízmérőiket tegyék hozzáférhetővé, ha ezt nem biztosítják, úgy az előző időszak átlagfogyasztását tudják figyelembe venni. Azokat, akiket kétszeri megkeresésre sem érnek el, arra kérik, hogy a postaládájukban hagyott leolvasólapot töltsék ki, és postafordultával küldjék vissza. Online a honlapon keresztül is be lehet jelenteni a mérőóraállást június 1-19. között. Közben a Fejérvíz Zrt. az enyhítések miatt ismét megnyitotta ügyfélszolgálati irodáit, ahol újra személyesen intézhetjük az ügyeinket, kizárólag előzetes időpontfoglalás után.

Regisztrálni lehet telefonon, illetve a közszolgáltató honlapján keresztül

A székesfehérvári ügyfélszolgálati iroda hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 7.30-14.30 óra között, szerdán pedig 7.30-20.00 óra között fogadja az ügyfeleket. Számos ügytípus intézhető online formában is, ezért érdemes a https://www.fejerviz.hu/ oldalt keresni.

Közlemények

 1. Burkolat helyreállítás miatt két napra lezárják a Selyem utca egy szakaszát

  Jövő héten hétfőn reggel 8 órától egészen június 30-án, szerdán reggel 8 óráig lezárják a Selyem utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát a gépjárműforgalom elől. A burkolathelyreállító munkálatok a Halász utca forgalmi rendjét nem érintik majd.

  2021.06.23.
 2. Harmadfokú hőségriasztás ma nulla órától - Székesfehérvár polgármesterének tájékoztatója

  Harmadfokú hőségriasztást adott ki az Országos Tisztifőorvos 2021. június 22-én, kedden 00.00 órától június 24-én (csütörtökön) 24.00 óráig. Székesfehérváron megszervezték a vízosztást, valamint a közterületi tűzcsapok megnyitására. Két párakapu is működik, valamint klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre. 

  2021.06.22.
 3. Karbantartási munkák miatt áramszünet lesz Feketehegy-Szárazréten

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan június 24-én és 25-én, csütörtökön és pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz. Az üzemszünet miatt a lakosság megértését kérik.

  2021.06.22.
 4. Közműépítés miatt mától lezárás lesz a Semmelweis utcában

  Közműépítési munkálatok miatt június 22-én keddtől előreláthatóan a hónap végéig lezárják a Semmelweis Ignác utcának a Szekfű Gyula utcát összekötő, orvosi rendelők közötti szakaszát. Kérik a közlekedők türelmét és körültekintését!

  2021.06.22.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4